arrow_drop_up arrow_drop_down

Van negatief naar positief? Zo doe je dat!


Joe! Wat fijn dat je er bij deze derde video in de serie “Hoe je de regie neemt om over je leven”  weer bij bent.

In de vorige video heb ik het gehad over je omgeving en hoe belangrijk deze is voor jou om de regie te kunnen nemen over je leven. Je omgeving fysiek, dus waar je je bevindt, maar vooral ook de omgeving van de mensen die je om je heen hebt.

Heb je een positieve & ‘uplifting’ omgeving? Zijn het mensen die je inspireren om meer uit je leven te halen? Zijn het mensen die jou kracht en energie geven? Of kóst het je eigenlijk alleen maar energie? En dan was er nog social media, waar veel winst te behalen was.

Heb je de eerste twee video’s nog niet bekeken? Doe dat dan nu eerst, en kom daarna hier terug:

  1. “Niet goed genoeg?” Zo overwin je perfectionisme en faalangst
  2. Hoe je omgeving je klein houdt

Zo creëer je meer positiviteit in je leven

In deze videoserie leg ik je uit hoe je de regie over je leven kunt nemen. Hoe je positiever in het leven kunt staan. Hoe je je fijner kunt voelen, hoe je gelukkiger kunt zijn… Maar vooral hoe je uit die ratrace kunt stappen en kunt stoppen met altijd maar bezig zijn met wat iedereen van je wil.

Iedereen pleasen, het is nooit genoeg, je vindt jezélf nooit goed genoeg en continu loop je aan tegen allerlei dingen in het leven waar je helemaal niet happy van wordt… Je wilt daar toch gewoon uitbreken en de regie terugpakken?!

Jij kiest wie je wilt zijn

Jij kiest wie jij wilt zijn, jij kiest hoe je toekomst er uit ziet. Jij kiest hoe je je voelt… En nee, dat is niet ‘makkelijk’ en werkt niet in 100% van de gevallen. Maar het kan wél een enorm verschil voor je gaan maken om hier actief en bewust mee aan de slag te gaan.

Wie ben ik? Ik ben Janne Schuijn en ik heb honderden mensen gecoacht op het gebied van mindset, om de regie terug te krijgen over hun leven. Om hun interne wereld kloppend te maken bij hun externe wereld. Dat kan echt een mega-verschil maken.

Met meer aandacht voor je kind, je partner, je vrienden

Ik heb net even door onze community zitten scrollen en ik zag zo veel berichten die ik eigenlijk allemaal wilde opnoemen. Maar wat me het meest bij blijft steeds, is als mensen na het volgen van mijn programma’s of cursussen aangeven dat ze bijvoorbeeld weer tijd hebben om echt met hun kop bij hun kinderen te zijn.

Maar ook van partners die meer aanwezig zijn voor hun man of vrouw. Dat je meer aanwezig bent in het hier en nu, met je geliefden om je heen, en geniet van alle mooie momenten die er wel zijn.

Dat je je dankbaar kunt opstellen. Dat je niet alleen maar bezig bent met alles wat je niet hebt, maar vooral bezig bent met wat je wel hebt.

Weet dat je goed genoeg bent

Ook is het belangrijk dat ze door de Mindshift coaching meer zelfliefde hebben gecreëerd. Dat je weet dat je (nu al) goed genoeg bent. Dat betekent niet dat je niet mag streven naar grote mooie doelen. Integendeel! Ik ben zelf ook ambitieus.

Maar ik weet dat ik altijd goed genoeg ben, of ik mijn doelen nou haal of niet. En dat geldt ook voor jou. Ik heb zo ontzettend veel voorbeelden van mensen die dat in 12, 20 of x aantal weken bereiken. Dat is ontzettend bijzonder en ontzettend mooi om dit te doen.

Bekijk de video

Wil jij ook jezelf en je mindset naar het volgende level brengen? Zodat je de regie over je leven terug krijgt en eindelijk kunt gaan doen waar je gelukkig van wordt? Bekijk de video bovenin. Daarin leg ik je uit hoe ik zelf van negativiteit naar positiviteit ga. Dat kun jij ook en… het kan je leven veranderen. 🙂

Liefs en ik zie je GRAAG  in de volgende video!
Janne Schuijn

Mindsetcoach, ondernemer, moeder & auteur “Wat nou als het ook anders kan?”

PS 1: Ben jij slachtoffer of eigenaar van je leven? Laat hieronder je reactie achter, dat is ook weer interessant voor mij én anderen. Alvast bedankt!

PS 2: Binnenkort ontvang je mijn vierde video waarin ik je een onwijs mooie kans geef, een bijzonder mooie aanbieding om naar the next level te komen met de Mindshift Methode. Je komt van uitstelgedrag af, rekent af met perfectionisme en faalangst en gaat eindelijk DOEN waar je gelukkig van wordt. Houd je mailbox in de gaten!

PS 3: Sta je nog niet op mijn mailinglijst? Meld je dan hier aan…

 

Tatjana

Door

Tatjana

op 11 March 2019

Janne, prachtig werk dat jij levert! Slachtoffer vs. Eigenaar van mijn leven.. welja ik durf wel zeggen dat er een enorme wisselwerking is tussen die 2 aspecten. Enerzijds heb ik al heel wat afscheid moeten nemen van dierbaren o.a. mijn mama op jonge leeftijd. Anderzijds heb ik twee zeer slechte relaties achter de rug die me traumatische ervaringen hebben gegeven. Ik kan me dan inderdaad gaan opstellen als een slachtoffer, maar ik wil niet zwak zijn en toegeven aan de negatieve gevoelens die ik hierbij voel. Ik wil boven alles staan en sterker worden, ik besef ook dat ik mijn leven hierdoor niet kan en mag laten leiden want dan geef ik mezelf gewonnen. Ik wil dus echt wel eigenaar zijn van m’n leven. Al heb ik het vaak wel moeilijk, dit omdat ik alles altijd honderd keren analyseer en mezelf hierin durf te verliezen. Voor mij is het dan momenteel 40% slachtoffer en 60% eigenaar. Ik kijk al uit naar je volgende video!

Anne

Door

Anne

op 11 March 2019

Ik zou graag de regie terug pakken maar verval continu in hetzelfde patroon terug. Kan moeilijk voor mijzelf kiezen, als ik dit doe slaat de twijfel meteen weer toe! Bang om anderen teleur te stellen en mag geen fouten maken van mijzelf. Ik lees altijd graag je stukken. Bij het lezen daarvan krijg ik altijd weer hoop!

Evelien

Door

Evelien

op 12 March 2019

Jammer hoor maar tocht echt 😬🤯slachtoffer maar daar moet echt verandering in komen!!

Do

Door

Do

op 13 March 2019

Ik ben zeker eigenaar over mijn leven! Ben daar dan ook al 2,5 jr mee aan het werk, na bijna 30 jaar in een soort van ‘tredmolen’ te hebben gelopen.

Myon

Door

Myon

op 13 March 2019

Ik was altijd slachtoffer maar ben vanaf je eerste video bezig om eigenaar te worden. Het is soms nog lastig maar stapje voor stapje komen we er wel.

Josina

Door

Josina

op 13 March 2019

Eigenaar of slachtoffer helaas is dat slachtoffer maar daar gaat zeker verandering in komen! Maar wat leg jij het weer duidelijk uit super ik vind je een top vrouw💪👊

Marielle vermeulen

Door

Marielle vermeulen

op 17 March 2019

Ik ben een eigenaar van mijn eigen leven. Positief Doorzetten en krachtig zijn mijn krachtigste kwaliteiten.

Caitlin

Door

Caitlin

op 3 April 2019

Nu pas deze video gekeken maar hij is net als de andere 2 heel erg waardevol! Bedankt Janne. Ik realiseer me dat ik me heel erg als slachtoffer gedraag van mijn ADHD, uitstelgedrag, eerdere relaties, etc. Terwijl ik eigenlijk een heel leuk leven heb! Ik wil heel graag weer de regie terug en ga dan ook zeker aan de slag met je tips!

Elise

Door

Elise

op 23 July 2019

Ik voel me inderdaad een slachtoffer in mijn leven. Mijn moeder heeft al te lang bepaald wat ik moet doen en hoe ik me erbij moet voelen. Ik zit in een Burn-out en al lang durende depressie. Maar probeer nog steeds elke dag te gaan werken (ik werk nog 9 dagen in mijn huidige job, als boekhouder) totdat ik er eindelijk vanaf ben. Jammer dat ik niet zo snel nieuw werk vind (ben al aan het zoeken van februari) omdat niemand mij wil aannemen omdat ik autistisch ben. Er niet open over zijn, is voor mij geen optie. Ik ben een grote voorstander van eerlijkheid en openheid, maar ook rechtvaardigheid. Dus als ik dan een negatieve reactie krijg (zogezegd niet door mijn autisme), dan absorbeert dat veel energie. Ik volg deze cursus als houvast om toch nog positief te blijven en niet elke dag me rotslecht voelen. Ik ben ook begonnen met gezonder te leven (met de hulp van Herbalife), door jouw boek en de filmpjes. Nogmaals bedankt voor je hulp!

Mariëlle Vermeulen

Door

Mariëlle Vermeulen

op 23 July 2019

Ik ben een eigenaar in mijn leven. Positief heerlijk genieten gewoon doen wat ik leuk vind.

Reactie plaatsen