Van negatief naar positief? Zo doe je dat!


Joe! Wat fijn dat je er bij deze derde video in de serie “Hoe je de regie neemt om over je leven”  weer bij bent.

In de vorige video heb ik het gehad over je omgeving en hoe belangrijk deze is voor jou om de regie te kunnen nemen over je leven. Je omgeving fysiek, dus waar je je bevindt, maar vooral ook de omgeving van de mensen die je om je heen hebt.

Heb je een positieve & ‘uplifting’ omgeving? Zijn het mensen die je inspireren om meer uit je leven te halen? Zijn het mensen die jou kracht en energie geven? Of kóst het je eigenlijk alleen maar energie? En dan was er nog social media, waar veel winst te behalen was.

Heb je de eerste twee video’s nog niet bekeken? Doe dat dan nu eerst, en kom daarna hier terug:

  1. “Niet goed genoeg?” Zo overwin je perfectionisme en faalangst
  2. Hoe je omgeving je klein houdt

Zo creëer je meer positiviteit in je leven

In deze videoserie leg ik je uit hoe je de regie over je leven kunt nemen. Hoe je positiever in het leven kunt staan. Hoe je je fijner kunt voelen, hoe je trouwer aan jezelf kunt zijn… Maar vooral hoe je uit die ratrace kunt stappen en kunt stoppen met altijd maar bezig zijn met wat iedereen van je wil.

Iedereen pleasen, het is nooit genoeg, je vindt jezélf nooit goed genoeg en continu loop je aan tegen allerlei dingen in het leven waar je helemaal niet happy van wordt… Je wilt daar toch gewoon uitbreken en de regie terugpakken?!

Jij kiest wie je wilt zijn

Jij kiest wie jij wilt zijn, jij kiest hoe je toekomst er uit ziet. Jij kiest hoe je je voelt… En nee, dat is niet ‘makkelijk’ en werkt niet altijd – het leven is niet compleet maakbaar. Maar het kan wél een enorm verschil voor je gaan maken om hier actief en bewust mee aan de slag te gaan.

Mocht je in deze derde blog zijn binnengevallen en niet weten naar wie je eigenlijk kijkt: ik ben Janne Schuijn en ik heb al 700+ mensen mogen coachen op het gebied van mindset, om de regie terug te krijgen over hun leven. Om hun interne wereld kloppend te maken bij hun externe wereld. Dat kan echt een mega-verschil maken.

Met meer aandacht voor je kind, je partner, je vrienden

Ik heb net even door onze community zitten scrollen en ik zag zo veel berichten die ik eigenlijk allemaal wilde opnoemen. Maar wat me het meest bij blijft steeds, is wanneer mensen na het volgen van mijn programma’s of cursussen aangeven dat ze bijvoorbeeld weer energie hebben om echt met hun aandacht bij hun kinderen te zijn. Of bij hun partner, of andere geliefden. Dat je meer aanwezig bent in het hier en nu en geniet van alle mooie momenten die er zijn.

Maar ook dat ze eindelijk dingen durven te doen, waarvan ze dachten dat ze dit NOOIT zouden durven. Namelijk: voor jezelf kiezen. In welke situatie dan ook. En durft te KIEZEN in het algemeen. Knopen doorhakt. Gaat staan voor wie je bent en wat je wilt.

En dat je je dankbaar kunt voelen. Dat je niet alleen maar bezig bent met alles wat je niet hebt, maar vooral bezig bent met wat je wel hebt.

Weet dat je goed genoeg bent

Ook is het belangrijk dat ze door het programma de Mindshift Methode en/of coaching meer zelfliefde (en -compassie) hebben gecreëerd. Dat je weet dat je goed genoeg bent. Dat betekent niet dat je niet mag streven naar grote mooie doelen. Integendeel! Ik ben zelf ook ambitieus.

Maar ik weet dat ik altijd goed genoeg ben, of ik mijn doelen nou haal of niet. En dat geldt ook voor jou. Ik heb zo ontzettend veel voorbeelden van mensen die dat in 12, 20 of x aantal weken bereikten. Dat is ontzettend bijzonder en ontzettend mooi om te kunnen doen.

Bekijk de video

Wil jij ook jezelf en je mindset naar het volgende level brengen? Zodat je de regie over je leven terug krijgt en eindelijk kunt gaan doen waar je gelukkig van wordt? Bekijk de video bovenin. Daarin leg ik je uit hoe ik zelf van negativiteit naar positiviteit ga. Dat kun jij ook en… het kan je leven veranderen. 🙂

Ik zie je GRAAG  in de volgende video!
Janne Schuijn

Mindsetcoach, ondernemer, moeder & auteur “Wat nou als het ook anders kan?”

PS 1: Ben jij slachtoffer of eigenaar van je leven? Laat hieronder je reactie achter, dat is ook weer interessant voor mij én anderen. Alvast bedankt!

PS 2: Binnenkort ontvang je mijn vierde video waarin ik je een onwijs mooie kans geef, een bijzonder mooie aanbieding om naar the next level te komen met de Mindshift Methode. Je komt van je uitstelgedrag af, rekent af met perfectionisme en faalangst en gaat eindelijk DOEN waar je gelukkig van wordt. Houd je mailbox in de gaten!

PS 3: Sta je nog niet op mijn mailinglijst? Meld je dan hier aan…

Samantha
Door

Samantha

op 03 Mar 2020

Op dit moment nou ja eigenlijk al een aantal jaar voel ik me slachtoffer van het leven. Het ene na het andere ding gebeurt in onze familie, ons gezin en soms zie je het licht gewoon even niet.. Ik ben op een punt waarbij mijn positieve en hup schouders eronder en gaan mentaliteit weg ebt en plaats maakt voor een laat me maar gewoon alleen want ik ben een beetje op en klaar mentaliteit. Ik wil weer terug naar oke dit is gebeurt dat is het leven balen maar ik laat me er niet door van mijn stuk brengen maar dat is moeilijk

Reactie plaatsen