Ontdek hoe ook jij de REGIE over je leven neemt!

Weet jij diep van binnen dat je méér uit je leven kunt halen? Wil je UIT die eeuwige ratrace, minder bezig zijn met de mening of wens van een ander, en trouwer aan jezelf leven? Volg de "Mindshift Methode", creëer een krachtige mindset en
STOP MET GELEEFD WORDEN. 
(Stap 1: bekijk de video hierboven)  

Direct aan
 
de slag 

 

Mindset verbeteren vrouwen

Heb je het gevoel dat je jezelf in de weg zit?

Een sterke mindset is de fundering van alles wat je wilt bereiken in het leven. Vergelijk het met een huis: je kunt nog zoveel mooie kleuren op de muur, een nieuwe keuken én prachtige dakkapel bouwen; als je fundering niet stevig is stort het alsnog in elkaar.

Veel mensen blijven denken: 'als ik X heb... dán ben ik gelukkig'. Maar dat moment lijkt maar niet te komen. Ze hebben allerlei plannen die nooit tot uiting komen en op de plank blijven liggen, want 'druk druk' en: wat nou als iemand anders er wat van vindt?
Dat is de pijnlijke werkelijkheid, maar erg jammer: wist je namelijk dat het helemaal niet nodig is continu je leven te blijven uitstellen? (Het is geen generale repetitie... this is it) 


Ga eindelijk écht DOEN wat jou gelukkig maakt

Mijn naam is Janne: mindsetcoach, moeder, ervaringsdeskundige & auteur van de bestseller ;-) 'Wat nou als het ook anders kan?'. Ik heb in 5 jaar tijd al talloze mensen mogen helpen bij het creëren van een krachtige mindset en het bereiken van hun doelen. In de Mindshift Methode hielpen we hen om een leven voor zichzelf te creëren waarin ze zich niet langer laten tegenhouden door hun eigen belemmerende gedachten of juist wat anderen van ze vinden of verwachten. Ik weet wat het veranderen van mijn kijk op de wereld - en mijzelf - voor MIJ heeft gedaan (alles!), en daarom gun ik het anderen ook zo. Mindshift is een manier om rust in je hoofd, balans en zelfvertrouwen te creëren in plaats van de dagelijks chaos en twijfels. Een methode die er voor zorgt dat je zelf de touwtjes in handen gaat nemen en je niet meer laat leiden en laat tegenhouden door dingen als uitstelgedrag, angst en perfectionisme.
Een methode die radicaal je leven zou kunnen transformeren.

Ik heb Mindshift net afgerond en ik ben ZO blij dat ik dit programma gevolgd heb! Ik ben veel gelukkiger, zelfverzekerder, positiever en productiever. Daarnaast is mijn hoofd veel leger en ben ik echt van mijzelf gaan houden. Ik had niet gedacht dat ik zo erg zou veranderen door het volgen van Mindshift. Maar niets is minder waar. Aan Madelon 3.0 wordt zelfs al gewerkt! Heel erg dankbaar.

Madelon

Laat je leven niet langer bepalen door externe factoren

Herken je jezelf hierin?
 1. Je zit in een fase van je leven waarin je weet: volgens mij ben ik er voor MEER dan dit, maar HOE?
 2. Je piekert je suf en zou willen dat je gewoon eens wat meer kon genieten!
 3. Je voelt al langer dat er iets moet gebeuren, maar ja.. er is zoveel te doen en zo weinig tijd.
 4. Je merkt dat je hoofd er vaak niet bij is terwijl je met je geliefden (kinderen, partner, vriendinnen) bent... 
 5. Je vindt het spannend om stappen te zetten, maar weet ook dat als je het niet NU doet, je het nooit gaat doen.
 6. Je zegt veel te vaak “EIGENLIJK zou ik dit of dat moeten/willen doen”.
 7. Je weet diep van binnen dat JIJ de enige bent die je tegenhoudt, maar vindt het moeilijk om uit die spiraal te stappen.
 8. Je angst om te blijven staan waar je nu staat is inmiddels GROTER geworden dan de angst om te SPRINGEN. 

Leer dealen met dat wat er op je pad komt

Als mindsetcoach heb ik vele mensen geholpen hun eigen toekomst te creëren en zich gelukkiger te voelen. Maar toen ik zelf begon aan mijn reis van persoonlijke ontwikkeling, liep ik ook tegen heel veel dingen aan (en nog steeds: dat is het leven). Ik kwam uit een toxische relatie,  mijn moeder overleed en ons zoontje bleek microcefalie te hebben.   


Ik koos er voor niet langer slachtoffer te zijn van mijn leven

De reden dat ik ondanks dit alles (of misschien wel dánkzij dit alles) toch echt heel gelukkig ben en rust én succes ervaar, is zonder meer: A. leren dealen met wat er op je pad komt (als eigenaar van je leven, geen slachtoffer), en B. een aangeleerde manier van denken... Mindset dus. 
Dat heb ik ook moeten leren, het kwam niet vanzelf. 

Hoe je belemmerende overtuigingen een halt toeroept

Wanneer je weet hoe je je belemmerende overtuigingen en al die stemmetjes in je hoofd een halt kunt toe roepen, de mening van anderen naast je neer kunt leggen en simpelweg meer kunt genieten van de kleine én grote dingen in het leven, dan kun je je eindelijk positiever, zelfverzekerder en gelukkiger voelen. Wélke shit er ook op je pad komt. Daar kan en wil ik ook jou mee helpen.

I'M IN, 

d
irect aanmelden

 

Ervaringen van anderen met de Mindshift Methode

Mindshift was echt wel een flinke reis, en het was niet altijd even makkelijk maar wat heb ik ontzettend veel geleerd. Ik ben nu echt blijer met mezelf: ik sta achter mijn eigen keuzes.

Reviews Janne Schuijn

Gabriëlla

Ik kon altijd eindeloze lijstjes maken, vooral waarom ik niet goed genoeg was.. veel te weinig waarom ik wél goed genoeg was. Janne heeft gelijk; Je bent goed genoeg zoals je bent, wie je bent, PUNT.

Reviews Janne Schuijn

Naomi

Ik ben iemand die altijd bewust bezig is met hoe ik overkom (...) maar durf mij nu open en kwetsbaar op te stellen. 't hoeft niet altijd perfect te lijken en/of zijn. Naast blijdschap mag shit er ook zijn. Pascalle 2.0!

Pascalle

Wil jij altijd aardig gevonden worden? Zet jezelf nu eens op nummer 1.

Jij kunt net als Gabriëlla, Naomi en Pascalle (en honderden anderen) stoppen met iedereen pleasen. Zet in plaats daarvan jezélf op nummer 1. Dat is niet egoïstisch, je hélpt er juist anderen mee. Want hoe gelukkiger jij bent, hoe meer je kunt betekenen voor je kind(eren), je familie, je vrienden en op je werk... en niet te vergeten (vooral): voor jezelf. Dat vind je misschien spannend en wellicht denk je nu gaat mij dit wel lukken? of ben ik het wel waard?  Dat hebben andere deelnemers in de Mindset Community ook ervaren. Faalangst, perfectionisme, denken dat iedereen het kan, maar dat het voor jou écht anders of moeilijker is. Zij zaten allemaal in dezelfde situatie. En nu lees ik dagelijks berichten van mensen die het Mindshift programma hebben afgerond en versteld staan van zichzelf en van hoe anders het leven kan zijn, wanneer je bewuster aandacht schenkt aan de dingen die echt belangrijk zijn:


 • Met meer oprechte aandacht met je kinderen spelen.
 • Liever voor jezelf zijn en beter voor jezelf zorgen.
 • Een veel krachtigere relatie en/of ook in vriendschappen durven kiezen voor positieve relaties, die eerlijk en open zijn.
 • Minder uitstelgedrag, meer rust in je hoofd.
 • Meer zelfvertrouwen, veel meer bereikte doelen.

"Ik leefde mijn leven niet, stond op een soort cruise control..."

Mijn situatie voordat ik aan dit programma begon? 

Burn out/overspannen, veel te perfectionistisch, onzeker, pleaser, noem het maar op. ik leefde mijn leven niet, maar stond op een soort cruise control, klaar om full speed tegen een giga muur op te rijden...


En nu?

 Ik ben gelukkiger, zelfverzekerder, ik heb meer balans en mijn relatie is erop vooruitgegaan. Daarnaast ben ik positiever, gaat het beter op mijn werk... eigenlijk ALLES.

De opbouw van het traject m.b.t. de thema's en de wijze van uitleggen door Janne zijn echt goud waard!


Naomy (32), Schagen.

''Er is echt een shift in mijn mindset en daarmee leven gekomen''

Voorheen voelde ik me onzeker, vond het lastig om alle ballen hoog te houden en knuppelde mezelf bij alles neer. Ik was echt op zoek naar mezelf, en wilde genieten van de kleine dingen en niet om alles lopen piekeren. Gewoon genieten, en tevreden zijn, maar ook ambitieus durven zijn en naar doelen toe kunnen werken. Dit programma heeft bij mij echt deuren geopend. Ik merk dat ik veel bewuster leef, keuzes maak en eerlijk naar mezelf kijk. Het is voor mij echt een eyeopener geweest!

Ik heb een beter gevoel van eigenwaarde, bepaalde eigenschappen (die niet voor me werkten) een stukje leren loslaten (zoals perfectionisme), ik heb meer energie en er is echt een shift in mijn mindset en daarmee leven gekomen.

Hinke Hellings (26)

"Eerlijk? Ik was sceptisch en heb het niet zo op 'zweverigheid' - onterecht"

Voordat ik Janne leerde kennen maakte ik altijd een beetje cynische grappen over mensen die iets deden met persoonlijke ontwikkeling of zweverigheid (zo zag ik dat). 

Ik had het daar niet zo op. 


Maar ik denk nu pas: het hoeft helemaal niet op die manier, het is eigenlijk heel nuchter en praktisch om bepaalde stappen te zetten in je leven en daar beter over na te denken. 

Had ik dat eerder geweten dan was ik waarschijnlijk ook veel sneller bij mijn doel gekomen! man, wat heb ik mezelf lang in de weg gezeten zeg. Ik kan het iedereen aanraden mee te doen!


Sara (33), moeder van 2

Mindshift Methode:

Krachtige mindset vrouwen

In 12 weken concrete stappen naar een krachtige mindset

In 12 weken krijg je een krachtige mindset waarbij jij perfectionisme, alles-of-niets gedrag en faalangst overwint en bewuster en productiever door het leven gaat. Dit is het fundament van je doelen en dromen, het kan je leven veranderen. 

Krachtige mindset vrouwen

100% online te volgen

'Zwolle is wel erg ver weg', is dus geen excuus meer. ;-) maar 'ik kan niet op de betreffende dagen' ook niet, want je kunt alles eventueel op je eigen dag en tijdstip bekijken. Loop je niet helemaal bij? Geen probleem, alle video's blijven onbeperkt beschikbaar voor je.

Krachtige mindset vrouwen

Elke week een module voor het overzicht

Elke week komt er een module vrij. Zo heb ik 12 modules ontwikkeld met elk eigen video's en verschillende opdrachten. Allemaal om jouw mindset en bewustwording te trainen. Het is motiverend om te doen en je gaat je al snel zelfverzekerder voelen. 

Een geweldige community voor steun en ideeën uitwisselen

De Mindshift Community is hartverwarmend: als ik zie hoe de deelnemers elkaar steunen dan weet ik weer exact waar ik het voor doe. Allemaal mensen op hetzelfde pad als jij, die je begrijpen, die met dezelfde dingen worstelen en die ook de regie in eigen handen willen nemen. Super waardevol om daar bij te horen en je maakt misschien wel contacten voor het leven.

Inzichten die je leven kunnen veranderen

In de Mindshift Methode gebruiken we de nieuwste inzichten om jou te helpen de Mindshift te maken.  Zodat je je zelfverzekerd voelt en weet wat je WILT. En dat niet alleen... je gaat het ook DOEN. 

Praktische worksheets

Gratis bij iedere module: gebruik onze invulbare worksheets om je opdrachten in uit te voeren. Zo kom je het snelst tot resultaat en maak je het makkelijk (en leuk) voor jezelf! 


De Mindshift Methode is een bewezen stap-voor-stap aanpak voor mensen die de regie over hun leven terug willen. Zodat je geen tijd meer verspilt aan de waan van de dag, maar ECHT het BESTE UIT JEZELF HAALT (en daardoor ook meer kunt betekenen voor je geliefden). Overwin je perfectionisme en faalangst, krijg meer zelfvertrouwen en verhoog je geluksgevoel: en stel ook niet langer uit ;-) 
Ik zou willen dat ik de investering 10 jaar eerder had gedaan voor Mindshift! Man man man, wat leer ik veel en wat ben ik in een korte tijd uitgegroeid tot de persoon die ik wilde zijn!

Ludmilla 

€ 997,-

Start met "Mindshift Methode"

Ontdek hoe je in 12 weken je perfectionisme en faalangst overwint, balans, zelfliefde en bewustwording creëert en je doelen en dromen waarmaakt.

Neem de regie over je leven!

Krijg nu toegang tot de Mindshift Methode!

Direct toegang