WIN: een gezonde mindset in 2020

In de afgelopen dagen heb ik van alles weggegeven: van 6 x mijn boek en een toffe mombag, tot aan een shirtje voor kinderen met een mooi verhaal erachter en een stukje kunst voor aan de muur. Nu de 5 DAY XMAS GIVE AWAY bijna ten einde is, voel ik dat ik nog niet helemaal klaar ben met weggeven.

Het geeft zo’n lekker gevoel om iemand blij te maken dat het werkelijk nog leuker is dan iets ontvángen. Ken je dat?

Het is ook tijd om te reflecteren, zo net voor kerst en het nieuwe jaar. Ik weet dat er heel veel mensen zijn die dit lezen die op dit moment door een moeilijk moment heengaan.
Of misschien wel al heel lang niet gelukkig zijn.
Die een dierbare zijn verloren en diegene nu extra pijnlijk missen.
Of in een relatie zitten waar ze niet meer happy mee zijn.
Misschien herken je je hier wel in, of misschien gaat het bij jou ook eigenlijk allemaal ‘best wel prima’, maar leef je op de automatische piloot.

Hopelijk gaat het natuurlijk ‘hartstikke fantastisch’, maar laten we eerlijk zijn: het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, daar weet ik alles van.

Ook ik mis mijn moeder, los van dagelijks, extra hevig deze tijd van het jaar.

Ik kan me nog zo goed herinneren dat ze altijd zorgde dat feestdagen zo’n onwijs bijzondere ervaring waren: eigenlijk alleen maar door extra veel liefde in alles te stoppen. In het eten, in een eventueel (altijd heel persoonlijk) cadeau, en vooral in de gezelligheid. Lekker veel kaarsjes aan. Samenzijn. Heel veel samenzijn. Ik typ dit terwijl ik klassieke muziek op heb staan, kaarsjes aan heb en een kop thee naast me heb staan dampen. Ik kan haar daardoor bijna voelen en ruiken. Nog een rood wijntje en schaaltje nootjes erbij en het zou helemaal ‘af’ zijn.🍷

Hoe dan ook, ik dwaal af: het leven kan soms pittig zijn en soms ongelooflijk fantastisch.
Ik ben me ook wederom zo bewust van hoe dankbaar ik ben met alles wat ik in mijn leven heb, en koester dat intens.
Niet alleen mijn prachtgezin, hoe relatief goed het gaat met Caiden, dat we een dak boven ons hoofd hebben en stromend water, een volle koelkast en bankrekening, en hoeveel aandeel ik heb mogen hebben in het veranderen van mensen hun leven -iets wat bizar is om te beseffen en ik voel me heel gezegend dat ik dit mag doen-.

Maar vooral heel dankbaar ben ik voor mijn hersenpan en mindset. Om ook om te kunnen gaan met de niet-zo-mooie momenten. Om dankbaar en gelukkig te kunnen zijn, óndanks alle shit. Om te accepteren wat ik niet kan veranderen, en te veranderen wat ik niet kan accepteren.

Het heeft soms bloed, zweet en tranen gekost om de gedachtenkronkels, hersenspinsels, overtuigingen en patronen om te buigen, maar door al dat harde werk heb ik daar de rest van mijn leven wat (veel!) aan. Dit kan ik vervolgens weer overdragen op mijn kind(eren) en hopelijk nog vele generaties daarna.

Dat gun ik iedereen.

Daarom heb ik besloten een ‘light variant’ te maken van mijn programma “Mindshift Methode“, die zoveel levens veranderd heeft.

Ik weet dat niet iedereen €997,- of zelfs €697,- (de actieprijs van dat programma) op de plank heeft liggen en dat als je het wel had, je bereid was het te investeren in jezelf in plaats van in een korte vakantie of nieuwe televisie.
Ik wil dat het voor iedereen mogelijk is aan zichzelf te werken, uit de ratrace te stappen, in mogelijkheden te denken en positief in het leven te kunnen staan.
Om het beste uit jezelf te halen, keuzes te durven maken en om gelukkig te zijn… en dit over te kunnen brengen aan je geliefden en kinderen.

Ik wil dan ook met liefde introduceren: “Het kán anders“, mijn nieuwe ‘MM light’ cursus (volledig te volgen op een besloten Instagram account) die pas later in de week live komt te staan, dus je hebt echt een primeur.

Het wordt een laagdrempelige 4-weekse (interactieve) cursus van 6 januari t/m 2 februari waarin je leert met je gedachten te dealen, prioriteiten en grenzen te stellen, stil te staan, tijd nemen voor jezelf ook al voelt dat soms onmogelijk en praktische tips & tricks krijgt op het gebied van mindset. (& nog veel meer)

Het allerleukste komt nog:

Ik geef 3 x toegang tot #hetkananders t.w.v. €249,- GRATIS weg!

Je kunt onwijs simpel meedingen naar 1 van de 3 kaartjes:

1. Ga naar deze pagina
2. Vul je naam & e-mailadres in
3. Klik op de groene knop
4. Gelukt! Je doet mee 🙂

Toi, toi, toi!

Janne

PS. Hele fijne kerstdagen, die vooral ontspannen en liefdevol zijn.

Jetske
Door

Jetske

op 24 Dec 2019

Wat een fantastische giveaway...waarschijnlijk de meest waardevolle van alle! Voor mij in ieder geval wel, fingers crossed!🤞

Reactie plaatsen