Wilma (57) had alles al geprobeerd...
Graag deel ik met jou het verhaal van Wilma, inmiddels 57 jaar, die voor haar gevoel álles al geprobeerd had en niet meer wist hoe ze nou terug op haar oude gewicht kon komen. Ze klopte bij mij aan onder het mom van “niet geschoten is altijd mis” en behaalde resultaat: er is al zeker 7 kilo af. Ik stelde haar een paar vragen, omdat ik benieuwd was naar haar ervaring bij Ladies Lifting PT!
Grappig weetje: Wilma is zowel klant bij mij, als bij mijn oma! Mijn oma geeft o.a. workshops en cursussen in naaien en patroontekenen en via die weg heeft Wilma mijn programma's voor afvallen en een gezonder en fitter leven gevonden.

Wat is de reden geweest dat je bij Ladies Lifting PT kwam?

Omdat ik nogal worstelde met m’n gewicht en al verschillende diëten had gevolgd en het me maar niet lukte om af te vallen. Toen kwam ik jou tegen op Facebook (via je oma!) en dacht ik, ik waag het er maar op, niet geschoten is altijd mis!

Wat voor kijk had je vooraf op fitness, voeding, mindset en lifestyle?

Ik had al wel op fitness gezeten eigenlijk ben ik daar al jaren mee bezig, de laatste jaren heb ik Pilates gedaan en zwemmen wat ik nog steeds doe, en ook al een aantal jaren een loopband in huis waar ik ook regelmatig op loop. Met voeding ben ik ook wel veel bezig, nu heb ik door m’n mantelzorg daar nog niet zoveel tijd voor maar ik hoop in de toekomst me daar meer op te richten. Toch gaf alles wat ik al deed nog geen resultaat want ik viel niet af.

Had je bezwaren waardoor je het misschien niet wilde doen, of er in ieder geval even goed over na moest denken?

Ik moest er eerst wel goed over nadenken ja, in de eerste plaats dacht ik vooral ‘zou het niet te ingewikkeld worden met allerlei ingewikkelde recepten, zoals bij Weight Wachters?’ Want dat had ik ook al gedaan maar dat was echt weggegooid geld voor mij helaas. En ja, over de prijs moest k even nadenken, maar als ik nu achteraf kijk dan zijn er bijvoorbeeld zoveel dingen die ik niet eet, wat ik anders wel zou doen, dus dan scheelt het ook, als ik op gewicht ben dan zal ik ook al die extra dingen niet meer eten of gebruiken.
Er waren ook geen ingewikkelde recepten en ik kan in principe mijn ‘normale’ dingen eten, dat is heel fijn.

En waardoor heb je er tóch voor gekozen het te doen?

Omdat ik gewoon dat vertrouwen in je had om het te doen. En dat heeft zijn vruchten af geworpen.

Wat heeft het je opgeleverd?

In ieder geval goed gewichtsverlies! Wat mij daarvoor niet lukte. En mijn kijk op fitnessoefeningen, voeding en de rest is alleen maar verstevigd, daar ben ik heel blij mee.

Hoe heb je het contact met mij ervaren?

Het contact is goed! Persoonlijk heb ik het niet nodig gehad om vaak te Skypen of zo, de schema’s waren me duidelijk. Maar in het begin is het wel heel fijn dat je op iemand terug kunt vallen met vragen, wat dan weer erg verhelderend voor me was!

Zou je Ladies Lifting PT of Janne als coach aanbevelen aan andere vrouwen?

Ja dat doe ik al, als me gevraagd wordt hoe ik het heb aangepakt om zoveel af te vallen dan beveel ik je zeker aan, omdat het gewoon WERKTE bij mij en ik het heel fijn vind dat ik me gewoon veel prettiger in m’n vel voel zitten.

Heb je nog aanvullingen of tips?

Nee eigenlijk niet, ik ben gewoon heel tevreden!

Wilma's resultaat spreekt voor zich! En dat terwijl ze dacht dat ze alles al geprobeerd had en dit als 'laatste redmiddel' zag. Ik ben heel blij voor haar en trots op wat ze bereikt heeft. 
Wil jij ook resultaat, BLIJVEND resultaat? Alleen vandaag en morgen kun je je nog aanmelden voor het "Fit voor de Feestdagen" programma dat maandag start.
Reactie plaatsen