Slank de zomer in #1: dus jij wilt mijn geheim weten?

Slank de zomer in #1: dus jij wilt mijn geheim weten?

 

Ben jij benieuwd naar mijn verhaal? Mijn geheim*?

Vanaf nu zal ik je meenemen in mijn reis naar mijn droomlichaam waarin ik fitter, strakker en gezonder ben geworden dan ooit.

De intro heb je hier gelezen óf kun je hier vinden en het gaat hieronder door… (maar als je wilt kun je ook gewoon hier beginnen… ik ben de moeilijkste niet ;)).

Deze aankomende reeks blogberichten verschenen eerder enkel en alleen in de e-mail!
MAARRR.. vanaf vandaag staat het gratis en voor niets op mijn blog. Om de zoveel dagen zal ik het volgende artikel publiceren. Houd mijn website/blog of Facebook daarom goed in de gaten. 

Het is waardevolle informatie die ik wil delen met JOU, omdat ik méér mensen wil bereiken en daadwerkelijk iets wil kunnen bijdragen aan jouw weg naar een gezonder lijf waarin jij je op je gemak voelt.

Voor de meeste van ons geldt, dat dat vooral inhoudt dat we wel wat kilo’s kwijt willen, iets strakker willen zijn en ons minder moe willen voelen. 

Bij deze ga ik je proberen te helpen en informatie geven die in mijn ogen essentieel is om verder te komen naar je doel: fit, gezond, slank & strak de zomer van 2015 in!


Mijn naam is Janne en ik ben 25 jaar. Ongewenste vetrollen, strakker willen zijn, maar ook het dun/onvrouwelijk voelen en ribben tellen: het is mij allemaal niet onbekend.

Ik heb hier jaren mee geworsteld en ik heb nooit het gevoel gehad tevreden te zijn met mijn lichaam.

Er was altijd iets wat niet klopte, wat me niet lekker zat, wat me mateloos stoorde.

Mijn eigen, te dikke of te dunne lichaam, was niet het lichaam dat ik wilde.

Ik voelde me niet fit, lelijk (vooral in ondergoed/bikini), radeloos en ik had het gevoel alles al geprobeerd te hebben.

 

Detoxen? Lowcarb? Zumba? Paleo? Fatburners? Voedselzandloper? Eindeloze cardio? Of juist fitness/krachtoefeningen?

Sonja Bakker, Atkins, superfoods, abtrainers, nieuwe groepslessen op de sportschool, Weightwatchers en maaltijdvervangers…. Hou maar op!

“Gewoon weinig eten” (lees: crashdieet) was ook geen optie: want ik heb een hekel aan honger. En aan trek. En aan futloos zijn, moe, krachteloos.

En o ja, ik houd van eten.  

Oftewel: ja, ik heb bijna alles geprobeerd; of me op zijn minst ingelezen in alle mogelijke diëten en op allerlei sites en blogs van healthguru’s, fitchicks en afvalmaniakken. 

Alle nu-super-fitte dames die succesvol zijn afgevallen (of dit nu 3, 15 of 38 kilo is) -en dus ooit helemaal niet zo slank en fit waren- hebben één ding gemeen.

Of nee, meerdere dingen.

Maar 1 ding in het bijzonder. 

Dat bijzondere ene ding ga ik je de komende tijd natuurlijk verklappen in één van mijn e-mails.

Nou ja, verklappen… ik ga het je gewoon vertellen.

Net als alle andere dingen die voorbij gaan komen in mijn mails, waarvan ik zeker weet dat die dames gemeen hebben en waarom het mij én hun wel is gelukt om dat droomlijf te krijgen EN TE BEHOUDEN zonder Jojo-effect.

Klinkt als een slechte verkooptruck, he? En toch is het dat niet, sterker nog: ik ga je niets verkopen in deze blogberichten over ‘het geheim*’.

Ik wil je enkel vertellen wat mijn zogenaamde geheim* is geweest om weer gelukkig te worden met mijn lijf en hoe ik mijn droomlichaam BLIJVEND heb gecreëerd. Zonder pilletjes. Zonder poedertjes. Zonder een dikke vette bankrekening, of teveel tijd om handen. Zonder Sonja Bakker en zonder halve marathon te hoeven lopen. 

Wat dan wel? 


 

Lees maandag verder!

 Sla mijn blog op bij Bloglovin om zeker te weten dat je het volgende artikel niet mist. 

&  Like mijn Facebook pagina 

 

Liefs,

Janne, Ladies Lifting PT

 

* ik vind ‘geheim’ zo’n stom woord… het is geen enorm mysterie. Het zijn allemaal dingen die jij ook kunt, maar je moet even doorhebben wat nu wel en niet werkt. En die dingen ga ik je vertellen.
Als ik het kan, kan jij het ook en het is NO-NONSENS.

Dus absoluut niet iets waarvoor je veel tijd of geld nodig hebt, want dat had en heb ik ook niet!

Renate
Door

Renate

op 14 Mar 2015

Ben benieuwd

LadiesLiftingPT
Reactie plaatsen