REVIEW: La Bella Mafia leggings

JAAAA, mijn Body & Fitshop in Zwolle heeft ze: de La Bella Mafia sportleggings!

Ze zijn niet meer weg te denken van Facebook, Instagram en alle andere platforms waar fitness & health BOOMING is..  ik schrijf er bij deze een persoonlijke review over, puur omdat ik ze awesome vind en jou er graag kennis mee wil laten maken!

De leggings van het Braziliaanse sportmerk -opgericht in 2007 door fitnessmodel Alice Matos & haar man- zijn überhaupt pas sinds maart dit jaar in Nederland verkrijgbaar, dus wees (vooral in Zwolle) niet bang dat iedereen dezelfde legging al draagt zoals snel gebeurt met de sportkleding van H&M en dergelijke: LaBellaMafia heeft mega veel  soorten unieke, anders-dan-anders, verrassende sportbroeken.

Een greep uit het assortiment:

20150619_130932

Zoals je ziet zijn het geen saaie doorsnee leggings en zou je ze ietwat gewaagd of gedurfd kunnen noemen, iets wat ze nu juist zo uniek maakt.

“LaBellaMafia is meer dan een sportkledingmerk. Het is een levensstijl voor vrouwen, ‘Hardcore ladies’, die voortdurend zoeken naar vooruitgang in hun leven en hard trainen om er goed en gezond uit te zien. LaBellaMafia combineert gezondheid en welzijn met haar unieke ontwerpen en stijl om haar doelgroep te inspireren en te motiveren hun droomfiguur te krijgen.”

20150619_125602 20150619_125552

Wat er zo fijn is aan leggings van La Bella Mafia? Los van dat ze lekker zitten, ademend & lichtgewicht zijn en je er smashing in uitziet, zijn het ook nog eens compressie-sportbroeken.

20150619_125215 20150619_123414

Wat zijn de voordelen van een compressiebroek?

Door de compressie ervaar je meer ondersteuning en energie. Je krijgt er een betere doorbloeding door en een efficiëntere afvoer van afvalstoffen, wat er dan weer voor zorgt dat je minder snel last hebt van verzuring en meer uithoudingsvermogen! Na een zware training gaat je herstel sneller en ben je eerder in staat om weer een zware inspanning te leveren.

Sounds good. Very good!

Overige voordelen: ze schijnen niet door, sluiten perfect aan en vormen zich naar jouw prachtige lijf. Die van mij zit werkelijk als een tweede huid.

Dan, om altijd eerlijk te blijven, de nadelen:

……………… welke nadelen?

O ja, toch wel iets. De prijs.

Je betaalt nu eenmaal wat meer voor een hogere kwaliteit compressiebroek met alle voordelen van dien, dan een simpele H&M legging. Niet dat daar iets mis mee is, die draag ik zelf ook met liefde, maar wanneer je vaker sport dan ‘af en toe’ is een hoogwaardige sportbroek net zo belangrijk als goede sportschoenen om lekker en goed te kunnen trainen.

En uiteraard, het oog wil ook wat, plus dat het ‘fitness-shoppen’ voor ons dames net zo goed ter motivatie voor de gym werkt als een schop onder je kont… Of heb ik dat verkeerd? 😉

Tromgeroffel… welke broek heb ik uitgekozen?

DSC_0080

Review La Bella Mafia leggings

Review La Bella Mafia

Hij lijkt misschien blauw op de foto, maar is hartstikke paars hoor….

Tadaaaa! DE PAARSE! En dat voor iemand die het liefst zwart, wit, beige, grijs en hooguit wat roze of een ander zacht kleurtje draagt.

In eerste instantie dacht ik, toen ik hem zag hangen, “NO WAY“. Sterker  nog, dat zei ik zelfs tegen de aardige verkoper van de winkel, die aangaf dat ik ‘m gewoon even moest aanpassen. Net als alle andere kleuren.

Zo gezegd zo gedaan. En deze stond gewoon écht het gaafst EN zat het allerlekkerst. De enige broek die ik NIET wilde, heb ik dan toch juist gekocht.

De leggings zijn dus in Zwolle, voor zover ik weet, alleen bij de Body & Fitshop te krijgen. Ik word daar altijd ontzettend goed geholpen, dus ga er ook als vrouw zijnde zeker een keer naartoe! De tijd dat het een ‘mancave‘ was is VOORBIJ 😉

Janne

Wat vind jij van de sportkleding van La Bella Mafia?

Laurke
Door

Laurke

op 22 Jun 2015

Wat een coole leggings!! Jammer dat Zwolle zo'n eind is...hopen dat ze snel ook in België te vinden zijn! Zal ik zo es googelen ?

Rafaela
Door

Rafaela

op 13 Sep 2015

Hoi met rafaela Ik vind zo cool deze legging van bella maffia waar moet ik koop de legging kan jullie mijn helpen.

LadiesLiftingPT
Door

LadiesLiftingPT

op 21 Sep 2015

Hoi Rafaela, dat kan in sommige winkels (maar ik weet niet hoe dat zit in jouw woonplaats) en ook op internet. Google even op la bella mafia leggings :)

Esther
Door

Esther

op 02 Nov 2015

hoi! Super mooie leggings. Mag ik vragen welke maat jij draagt? groetjes, Esther

LadiesLiftingPT
Door

LadiesLiftingPT

op 03 Nov 2015

Dank je wel Esther! Ik draag maat S.

Reactie plaatsen