Podcast #20: Je bent niet mislukt als je je rot voelt.

Podcast #20: Je bent niet mislukt als je je rot voelt.

Er zijn dagen dat ik kan journalen, dankbaarheid lijstjes kan produceren, er zijn dagen dat ik kan mediteren wat ik ook maar wil: het gevoel is er gewoon. Want écht: ik voel me ook rot op sommige dagen. En dat is oké. Waarom dat helemaal prima is, hoor je in deze podcast.

In deze podcast leer je:

  • Ja! Ook ik heb off-days. 
  • Totale misvatting: je mag je niet rot voelen. 
  • De ‘oorzaak’ van deze misvatting. 
  • Je hoeft dat gevoel niet weg te poetsen. 
  • Dat gevoelens nou eenmaal bij het leven horen. 

Momenten die je absoluut niet mag skippen:

02:55 Ik wil graag iets duidelijk maken

03:30 Mensen, we zijn mensen! 

04:50 Het doet geen afbreuk aan je mindset of aan je leven. 

06:00 De kunst van gelukkig zijn. 

07:15 Ook ik maak mij hier schuldig aan: het lijkt maar zo. 

09:50 Dat knagende gevoel is een grens.

10:30 Mijn mind is mij aan het fucken. 

Belangrijke inzichten:

‘’Negentig procent van de tijd focus ik mij op al die fantastische dingen. Op al die dingen waar ik zo gelukkig mee ben, waar ik zo blij van word. Mag ik ook in tien procent van de gevallen of in één van de tien dingen -dat is hetzelfde al tien procent-, mag ik me ook gewoon rot voelen? Tuurlijk! Wie heeft gezegd dat je altijd happy de peppy moet zijn? Ik vind dat zo’n nonsens!’’

‘’Ik denk dat heel veel experts het misschien ook spannend vinden om te delen dat hun tips ook bij hun zelf niet altijd helemaal werken.’’ 

‘’Ik denk dat dit de clou is van mindset: om je gelukkig te voelen los van al die externe factoren en los van de omstandigheden.’’

Klik op een van de onderstaande logo’s om mijn podcast te beluisteren op iTunes of Spotify of beluister hem meteen hier!

 

______________________________________________________________________________________

Janne Schuijn is Mindset Mentor en neemt je mee in haar denkwijze over van alles en nog wat: van keiharde business tot heel persoonlijk. Ook vertelt Janne over het schrijven van haar boek, hoe ze met een no-nonsense instelling door het leven gaat en komt haar zakelijke groei regelmatig aan bod. Daarnaast is Janne heel open en eerlijk over -kleine- Caiden en het momlife. Janne is niet bang om te zeggen wat op haar hart ligt, so be aware 😉

Reactie plaatsen