Over Ladies Lifting PT & Ladies Elite Coaching

1 bedrijf - 1 visie - 2 takken

Ladies Elite coaching richt zich op vrouwelijke ondernemers, carrièrevrouwen en andere ambitieuze ladies die zich beseffen dat een succesvol leven pas mogelijk is wanneer alle pijlers op orde zijn - óók body. Zonder je gezondheid, vitaliteit, fitheid en positieve zelfbeeld zal je bedrijf, carrière of leven überhaupt nooit floreren zoals je graag zou willen.

Ladies Lifting PT richt zich op bijzonder toegewijde vrouwen uit Zwolle en omgeving, die fysiek getraind willen worden - of, in het geval van online coaching, ook vrouwen uit heel Nederland. We behandelen alle pijlers (body, being, balance & business), maar 'body' staat voorop.

'Whatever it takes', om tot resultaat te komen.

In de afgelopen jaren heb ik al met honderden vrouwen mogen samenwerken en er was eigenlijk 1 ding dat mij steeds weer opviel: mensen zijn vooral steeds 'opnieuw' bezig met afvallen, gezonder en/of fitter worden, door telkens een ander foefje (nieuw dieet, andere sport, nieuwe coach of trainer) te 'proberen'. Zonder resultaat, uiteraard. Ik hoor dan ook regelmatig "ik heb alles al geprobeerd!".

Om tot resultaat te komen is het echter absoluut noodzakelijk te gaan bouwen op een goed fundament, in plaats van oppervlakkige dingen te veranderen. Je kunt namelijk wel een nieuw dak, of nieuwe muren plaatsen, maar als het fundament niet goed is stort het uiteindelijk alsnog in. Met andere woorden, je kunt telkens opnieuw op dieet gaan en andere dingen uitproberen, maar als jouw fundament niet sterk is, zal je altijd terugvallen in oude patronen en gewoontes.

Dit is exact waar we aan gaan werken:
jouw fundament.

We komen tot de kern van waarom je niet doet wat je eigenlijk al wél weet. Ik leer je hoe jij de mindset creëert die prioriteit geeft aan voeding, training en 'doen wat je moet doen'. Whatever it takes. Ik zorg ervoor dat je resultaat gaat behalen en hetgeen zal gaan creëren waar je altijd van hebt gedroomd!

Janne & het team van gastbloggers:

Janne Schuijn

Oprichter & Coach

Lees meer..

Wendy Petiet

Gastblogger

Lees meer

Anne-Marie Man

Gastblogger

Lees meer

Roelienda Zevenbergen

Gastblogger

Lees meer

Michelle Klein Ovink-Endeman

Gastblogger

Lees meer

Odette Zwanikken

Gastblogger

Lees meer

Ben jij onze nieuwe..

Gastblogger?

Neem contact op

Wat ons onderscheidt:

Daadwerkelijk volledig op maat gemaakt, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Er kan rekening worden gehouden met praktisch alles.

Bekijk de programma's

Voeding, training én mindset. Bovendien kijken we altijd naar alle vier de belangrijke pijlers in het leven: body, being, balance & business.

Bekijk de programma's

Wij veranderen levens, op alle gebieden. Niet dankzij een 'magische' methode of 'nieuwe' manier, maar door jouw fundament aan te pakken.

Bekijk de programma's

Wat mensen zeggen:

Ik ben 10 kilo afgevallen zonder sporten door de hulp van Janne. Janne heeft een heel andere "manier" van afvallen. Geen crashdieet, schrappen van voedingsmiddelen, shakes enz. Nee, gewoon NORMAAL doen! Letten op je Eiwitten, Koolhydraten en vetten. That's all. En nee, het gaat niet vanzelf. Je moet wel je hele mindset en doorzettingsvermogen aanspreken. Maar uiteindelijk krijg je ontzettend veel inzicht in voeding en wat er allemaal in zit. En dat allemaal door het juiste, persoonlijke en vooral EERLIJKE advies van Janne! - Judith

Ze is puur, eerlijk en ze kan je geweldig op maat coachen. Geen vraag is gek en ze weet je altijd weer opnieuw te motiveren als je er even doorheen zit. Als je als vrouw een coach zoekt is zij echt een aanrader! - Jessica

Ik ben vorig jaar 9 kilo verloren door alleen mijn voeding aan te passen, Janne heeft met 1 schema er voor gezorgd dat ik in 3 maanden tijd heel veel kilo's verloor (van 84 kilo naar 75 kilo) ik ben nu al een aantal maanden stabiel en heb deze maanden niet eens het gevoel gehad dat ik 'op dieet' was, ik heb mijn kijk op eten veranderd en weet precies wat ik moet doen om de laatste 7 kilo ook nog kwijt te raken. Janne is positief, motiverend, en past de begeleiding precies aan op wie jij bent. Want elk mens is anders. Elke week wegen en meten was een feest!! Het enige wat je nodig hebt om door Janne begeleidt te worden is een ontzettende goeie motivatie.. Of alles of niks! - Nina

Janne is top! Ze heeft er voor gezorgd dat ik echt met plezier naar de sportschool ga. Janne weet het beste in je naar boven te halen en leert je door te gaan ook als het even moeilijk gaat. Ben nu 6 weken bezig en ik merk echt ik sterker en strakker wordt. - Hilde

Vorig jaar juli begonnen met het programma '30 dagen challenge' van Janne. Tijdens dat programma veel geleerd en zelf de eerste positieve stappen kunnen zetten op het gebied van voeding en training. Begin januari was ik toe aan gerichte begeleiding op gebied van voeding en training, gebaseerd op mijn doelen. Na een uitgebreide intake en een goed voedingsplan en trainingsschema aan de slag gegaan en dat met mooie resultaten. Janne is duidelijk, eerlijk/draait er niet omheen en zegt precies wat je moet doen om resultaat te behalen! - Carli