Wil jij 2019 rocken met een NEXT LEVEL MINDSHIFT?

Voel jij aan alles dat het jouw tijd is om de volgende stap te zetten? Wil je succesvoller, krachtiger en gelukkiger zijn, je mindset naar het volgende level tillen, maar houdt iets je ook tegen? Twijfels, onzekerheid, uitstelgedrag, moeite met keuzes maken.. Wellicht maak je je veel te druk om wat ánderen van je verwachten -of nodig hebben- en wil je nu écht voor jezelf kiezen. Of heb je het gevoel dat je vast zit, dat je niet weet wat je wil, of dat je maar lijkt aan te kloten op standje 'overleven' zonder werkelijk verder te komen? 

Ben je eindelijk tot het besef gekomen dat er eigenlijk NIETS in de weg zit van een gelukkig en succesvol 2019 (en leven!)... behalve jijzelf en je eigen opvattingen, overtuigingen, patronen en denkwijze?

Next Level Mindshift

Persoonlijk & intiem

 Gericht op groei

Gepassioneerd

Zelfleiderschap

Resultaat

Accountability

Voor mij is er ZO veel (mentaal, fysiek, relationeel én workwise) veranderd, sinds Janne mij heeft geleerd hoe ik m'n mindset onder controle kan krijgen EN houden.

LETTERLIJK levensveranderend.

Rianne Fleurbaay

Wat is Next Level Mindshift?

De Next Level Mindshift is een 3 maanden programma voor mensen die er helemaal klaar voor zijn om alles op het volgende level te gaan spelen: upgrade je relaties, je leven, je gezondheid en/of je werk en natuurlijk: je MIND!


Geef je 2019 een kickstart en maak het 't beste jaar van je leven!


Je hebt al wel wat zelfhulpboeken gelezen en neust heel wat af op Google: persoonlijke ontwikkeling, mindset, aan jezelf werken... misschien ben je al een heel tijd bezig met bepaalde doelen (afvallen? een relaxtere moeder worden? stoppen met roken? productiever zijn? een nieuwe baan zoeken, reizen, ooit voor jezelf gaan beginnen?) maar is er 1 ding dat je momenteel tegenhoudt of steeds weer laat terugvallen: je MINDSET. 


Misschien heb je zelfs al 1 of 2 programma's bij mij gevolgd en heb je al fantastische stappen in de goede richting gezet, maar wil je MEER. Wil je boven jezelf uitstijgen. Meer persoonlijk contact met mij én gelijkgestemden. 


Je WEET dat alles begint bij je mindset. Er is een reden dat sommige mensen wél en sommige mensen niét succesvol en gelukkig zijn, terwijl de 'regels van het leven' eigenlijk vaak voor iedereen hetzelfde zijn. De dingen die succesvolle en gelukkige mensen doen zijn niet buitenaards, extreem moeilijk of praktisch gezien onhaalbaar voor jou.... Maar matcht jouw mindset bij jouw levensdoelen? En ben je werkelijk in staat om op langere termijn te doen wat nodig is om het leven te hebben dat je wilt? 

Of laat je je tegenhouden door je angsten, belemmerende gedachten, vastgeroeste patronen en overtuigingen?

Laat je je uit het veld slaan door tegenslag? Moeite met positief blijven wanneer het even 'tegen' zit? 


Je weet dat je eerst zelf, persoonlijk zal moeten groeien voordat je je doelen kunt bereiken. Je weet dat je de volle verantwoordelijkheid voor jouw eigen keuzes zal moeten nemen, dat je zelfleiderschap wilt gaan nemen, een diepere connectie met jezelf zal moeten maken... om ook een mega impact op je bedrijf, de mensen om je heen en de wereld te kunnen gaan maken.

De Next Level Mindshift gaat helemaal om het ontdekken van jezelf, connecten met wat je nou eigenlijk echt wilt en wie je WILT zijn, en het te gaan gebruiken om het leven en de mindset/relaties/gezondheid/baan te gaan creëren die je wilt.


Je wilt immers niet alleen een krachtige mindset creëren, maar ook de tijd en ruimte (om te spenderen met de mensen die er toe doen en je doelen uit te voeren), en meer connected zijn met likeminded people. Je bent op zoek naar een connectie met mensen die jou begrijpen, die jou stimuleren en motiveren en die dezelfde dromen, doelen, struggles en behoeften hebben. 

Wat we gaan doen (in een notendop):

Persoonlijk & Intiem

In de Next Level Mindshift zitten 8 tot maximaal 15 mensen, zodat iedereen zich gehoord en gezien voelt. Er zijn maar liefst 2 (!) NEXT LEVEL live dagen waar je 1 op 1 toegang tot mij hebt + ook nog tussentijdse groepscalls. We hebben een aparte online groep waarin je altijd terecht kan en je hebt een accountability buddy. Een persoonlijke en intieme groep gelijkgestemden, die contacten kunnen worden voor het leven.

Gericht op groei

Heb je wel eens ervaren wat persoonlijke groei voor jou en je leven doet? Uiteraard gaat alles hand in hand: je vriendschappen, de band met evt je kinderen en partner, je headspace, je zelfbeeld, -compassie en -vertrouwen, je gezondheid, je work-life balance, je doelen en dromen.  

Gepassioneerd

Zoals je inmiddels waarschijnlijk al van mij weet, ben ik intens gepassioneerd over MINDSET. Positief in het leven staan en dealen met whatever life throws at you, mogelijkheden zien en kansen grijpen waar ze voor het grijpen liggen, 100% jezelf zijn en schijt hebben aan wat een ánder vindt. 

NIET MEER OVERLEVEN, MAAR WERKELIJK DE REGIE NEMEN!

Zelfleiderschap

De verantwoordelijkheid voor jouw leven ligt bij niemand anders dan JOU zelf. Jouw mindset, jouw werk en jouw doelen, jouw relaties, jouw gezondheid. Durf je uit je slachtofferrol (zitten we allemaal wel eens in, no worries!) te stappen en ownership te nemen? Durf je écht te gaan staan voor jezelf en het leven bij de ballen te gaan grijpen?

Resultaat

'Ik weet al best wel veel van mindset' 

'Ik heb me suf gegoogeld over persoonlijke groei'

'Eigenlijk weet ik best wat ik zou moeten doen'

'Ik heb al zoveel cursussen gevolgd'

..

Cool: maar hoeveel er van DOE je ook al daadwerkelijk? Wat LEEF je echt? Hoeveel heb je tot nu toe aan die kennis gehad, als je het nog niet werkelijk in de praktijk hebt gebracht? 

In NLM stellen we doelen, maken we commitments en gaan we daadwerkelijk resultaat bereiken.. niet alleen erover praten. En: we houden elkaar accountable!

Accountability

Ik vond altijd dat ik het best alleen af kon. Kon ik ook wel... tot op zekere hoogte. Pas toen ik eindelijk mijn trots opzij durfde te zetten en me kwetsbaar opstelde: mijn commitments deelde met anderen, aangaf wat ik wilde bereiken en vooral waar ik aan gehouden en over bevraagd wilde worden, steeg ik boven mezelf uit en ontdekte ik de kracht van accountability.

Ben jij er echt klaar voor?

Wil je niet langer als een kip zonder kop door het leven rennen, altijd maar 'druk' zijn, maar niet werkelijk het leven leiden dat je diep van binnen wilt? Weet je eigenlijk niet eens precies waar je naartoe wilt met je leven? Deze Next Level Mindshift kan je eindelijk richting geven en tot grotere hoogten laten stijgen.


Ben je echter niet 100% ready om een investering te doen om je leven & mindset een mega upgrade te geven met als doel gelukkig en succesvol zijn, dan is dit programma nu nog niet wat voor jou... en dat is helemaal oké! Ga dan nu knallen met Mindshift :-)

Marit Oosterwijk

Ik weet zeker dat ik niet meer op de automatische piloot voor het gemakkelijke zal gaan. Want ik kies er voor om te durven!

Zonder jou Janne, had ik bovenstaande helemaal niet durven doen, durven schrijven of durven delen!

Ik ben dankbaar voor wat jij me allemaal geleerd hebt!

Roos van der Schans

Ik geniet nu echt van mijn leven zoals het is. Ben dankbaar voor wat ik heb én ben daarnaast elke dag bezig om nog meer te groeien!

Ik heb ook eindelijk veel meer schijt aan wat anderen denken en durf ook negatieve dingen/mensen uit mijn leven te schrappen.

Elize Burger

Wat ben ik blij dat ik de stap genomen heb om de meest waardevolle investering in mezelf ooit te doen! 


Mindshift heeft me geholpen om ein-de-lijk voor mezelf te kiezen. Weer te gaan léven in plaats van overleven.

Je kunt wachten en kijken of je het wiel in je eentje kunt uitvinden.. of je kunt DIRECT en SAMEN groeien. Is het een HELL YES voor jou?