Mijn voor- en na...

Jaaaaa, natuurlijk schaam ik me wel voor deze foto! Maar who cares, ik deel ‘m toch! Links ben ik. Jawel, echt waar. En ook al heb ik nu heimwee naar die borsten die ik daar nog had (en rechts alleen maar optisch bedrog is door een supergoed bikinitopje) ik wil ab-so-luut niet terug naar dat lichaam. Ook na mijn wedstrijd niet.

Hoe kwam het zo ver?

Nou, mijn privéleven heeft nogal wat flinke stoten te verduren gehad in het begin van het jaar, en dat resulteerde zich in o.a. meer & slechter eten, minder trainen, minder slaap en meer stress.
En nee, ook ik ben dus geen wonder der natuur die alles kan eten zonder aan te komen, ook al wordt me dat wel vaak gevraagd (lees: verweten). En ook geen wonder der natuur dat het gewicht er zo weer even fluitend af schudt.

voor- en na zijkant

Om van links naar rechts te komen heeft bloed, zweet en tranen gekost and i’m DAMN proud of it. Personal trainers houden namelijk óók van koekjes en wijn (mind blown?) of een avond bankhangen. Voor mij is het ook heus niet altijd leuk of heerlijk om te trainen en sla of kip te eten in plaats van hamburgers en ijs.

En ik ben dat ‘afschuif’ imago een beetje zat. Dus alsjeblieft, niet meer denken (en al helemaal niet zeggen, want dan sta ik niet voor mezelf in) “ja maar Janne, voor jou is het natuurlijk veel makkelijker, want jij….. *vul onzinnige reden in*”

Oke? Oke.

Kusje, doei.

Maybe she’s born with it… Maybe she worked her damn ass off.

Oja, mocht jij nou ook iets willen bereiken met je lichaam, dan kun je (niet vanwege Black Friday, ook al valt dat toevallig in hetzelfde weekend) tot en met morgen profiteren van de laagste prijs voor mijn online videocursus (waarin ik je alles leer over voeding, fitness, afvallen, mindset, etc.) welke je op deze pagina vindt: 30 dagen Strak, Fit & Gezond Deze cursus bied ik alleen vandaag en morgen nog aan, het is namelijk de laatste editie en daarna STOPT het definitief. Just so you know. X
Marvin
Door

Marvin

op 30 Nov 2015

Mensen vergeten inderdaad vaak dat je er net zo hard (of harder) voor werkt dan zij zelf.. Maar je ziet er top uit! Mag je trots op zijn :)

Reactie plaatsen