VOEL JIJ DAT DIT JOUW MOMENT IS?!

Ben je er 1000% klaar voor om stappen te zetten, ben je het spuug- en spuugzat om te blijven hangen in een cirkeltje en is het JOUW tijd om daar uit te breken en naar volle potentie te gaan leven? 

Maak 2019 jouw beste jaar ooit:

Bekijk de VIP dagen!

Voor mij is er ZO veel (mentaal, fysiek, relationeel.. etc) veranderd, sinds Janne mij heeft geleerd hoe ik m'n mindset onder controle kan krijgen EN houden.

Literally lifechanging.

Rianne Fleurbaay

Ik wil jou laten zien dat het ook ánders kan.

Jij weet en voelt dat er meer is. Dat het anders kan. Dat je niet op de wereld gezet bent om je leven in de handen van een ánder te leggen (of op de automatische piloot te leven!). Dat je eigenlijk zou moeten doen wat JIJ wilt, en je daarbij ook goed voor jezelf zou moeten zorgen. Je weet dat mindset KEY is, dat alles in je hoofd begint en dat je met wat meer schijt aan wat een ánder daar vindt, een heleboel verder zou kunnen komen in ELK gebied van je leven (werk, eigen business, relaties, gezondheid, etc). 


En ik weet dat ik jou hiermee kan helpen. 


Niet alleen heb ik mijn eigen leven zo ingericht dat ik ondanks een heleboel shit ongelooflijk gelukkig ben (en alles doe wat ik wil doen, ongeacht wat een ander daar van vindt)... ik heb er inmiddels ook al >1000 anderen bij mogen helpen. 


Wil je aan jezelf werken, maar zónder de poeha en zweverigheid? Houd je van nuchter, no nonsens en down-to-earth? Werkelijke, praktische stappen zetten richting jouw succes en vooral lekkerder in je vel zitten? Dan zit je bij mij aan het goede adres. 


Werken aan je mindset in een kleine groep gelijkgestemden:

Live VIP dag!

Snak jij naar persoonlijke aandacht en wil je je omringen met gelijkgestemden? Wil je dieper in je mindset duiken en mij een ochtend en middag laten meekijken en -denken in jouw specifieke situatie?


In 2019 organiseer ik periodiek een VIP dag (de eerste zal zijn op 4 januari voor een kickass start van je jaar) waar we in een klein groepje met elkaar zullen sparren en het maximale uit elkaar en onszelf gaan halen. 

Een complete dag masterminden met gelijkgestemden, persoonlijke coaching van mij, nog meer uit jezelf halen dan je dacht dat er in zat en dit allemaal op een luxueuze locatie - uiteraard incl. hapjes en drankjes (bubbels!).


Dompel jezelf even onder in heerlijkheid en kom herboren en met mega veel nieuwe energie en headspace thuis: je verdient het. :-) 

Neem de regie over je leven!

Is dit niet waar het hele probleem 'm in zit? Dat we ons leven en de regie daarover compleet uit handen hebben gegeven? 


Je hebt misschien het gevoel dat 'je nou eenmaal bent zoals je bent', 'dingen jou nou eenmaal nooit zo goed afgaan' of 'je nou eenmaal niet bent geboren voor succes'. Allemaal bullshit, natuurlijk. Maar het komt niet vanzelf. Als je zit te wachten op een 'sign': dit is m!VAN: 

 1. uitstelgedrag, perfectionisme en twijfel
 2. keuzestress, bang voor de mening van een ander

 3. niet voor je eigen pad durven kiezen, ook al voelt ie stiekem diep van binnen goed

 4. nachten wakker liggen om (on)belangrijke dingen

 5. je kinderen, partner, buren, hond of goudvis op de eerste plaats zetten (en jijzelf op nummer ..?)

 6. nog meer uitstellen, want: spannend as fuck

 7. je laten leiden door irrationele angstgedachten

 8. denken dat jij dingen niet kan omdat je die ander niet bent (en dat het voor de ander makkelijker is, want ... blablabla)


NAAR:

 • Rust, ruimte en lucht in je hoofd en hart (whoops, klink ik BIJNA zweverig ;-))
 • Jezelf op 1 durven zetten, zonder dat dat ten koste gaat van anderen
 • Durven uitspreken en LEVEN wat jouw dromen en doelen zijn
 • Je omringen met mensen die hetzelfde denken en voelen en zich in jou herkennen en andersom
 • Je omringen met mensen die zeggen 'wow, wat gaaf, hoe kan ik je daarbij ondersteunen?' ipv 'wow, zou je dat nou wel doen?'
 • Dealen met die belemmerende overtuigingen, gedachten en angsten
 • Inzien dat jij net zo goed succes en geluk kunt hebben als ieder ander
 • Dingen NU doen ipv morgen of volgend jaar
 • JOUW eigen pad gaan bewandelen en de regie over je eigen leven terug in eigen hand nemen!


Mensen die mij al jaren volgen weten, mijn meest gevraagde vorm van coaching was altijd 1 op 1 coaching! Toch stopte ik daar een heel tijd geleden al mee, omdat ik graag méér mensen tegelijk wilde kunnen helpen. Voor deze ene keer maak ik een soort-van-uitzondering en zal ik niet 1 op 1, maar wel met een klein groepje mensen ALL IN gaan. Sta je op het punt grootse doorbraken te krijgen, maar komen ze er net niet uit? Of zit je juist mega ver van doorbraken af en ben je bereid all in te gaan om weer de goede kant op te gaan? De VIP dag is voor JOU.


Dit is echter niet voor iedereen. Als je er niet klaar voor bent om een investering in jezelf te maken om je mindset & leven (en daarmee ook misschien wel je business, inkomen, relaties en gezondheid) écht naar een nieuw level te tillen en daardoor positiever en minder veeleisend/perfectionistisch te worden, je doelen veel sneller te bereiken en jezelf eindelijk weer écht gelukkig te kunnen noemen.. dan is dit nu nog niet voor jou. En dat is helemaal oké! Je kunt gratis mijn ebook downloaden of een online training van mij volgen, of wellicht lid worden van mijn membership.

Elize Burger (21)
Werkzaam in een gezinshuis en in het vierde jaar van de studie Social Work

Wat ben ik blij dat ik de stap genomen heb om de meest waardevolle investering in mezelf ooit te doen! Mindshift heeft me geholpen om ein-de-lijk voor mezelf te kiezen. Weer te gaan léven in plaats van overleven. 

Roos van der Schans (30) Alleenstaande moeder van 3 kids - Dokter

Ik geniet nu echt van mijn leven zoals het is. Ben dankbaar voor wat ik heb en ben daarnaast elke dag bezig om nog meer te groeien!

Ik heb veel meer schijt aan wat anderen denken en durf ook negatieve dingen/mensen uit mijn leven te schrappen.

Marit Oosterwijk (31)
Mama van 2 jongens, net terug verhuisd van Dubai naar NL

Ik weet zeker dat ik niet meer op de automatische piloot voor het gemakkelijke zal gaan. Want ik kies er voor om te durven!

Zonder jou Janne, had ik bovenstaande helemaal niet durven doen, durven schrijven of durven delen!

Ik ben dankbaar voor wat jij me allemaal geleerd hebt!

Voel jij je meeega aangesproken? Let's go!

VIP dag

750

incl. eten & drinken

De locatie (we proberen midden NL aan te houden) wordt nog bekendgemaakt: meld je gewoon aan en maak er ruimte voor: it's worth it. Promise!

VIP dag + Mindshift

€1747,-
997

COMBI DEAL (NO BRAINER)

Ga voor deze gouden deal en combineer mijn 12-weken online programma Mindshift (t.w.v. €997,-) met de VIP dag voor een KNALLER van extra verdieping. 

Maak je klaar om exponentieel te groeien in je mindset en naar grotere hoogten te stijgen!

Voor alle vragen: mail team@janneschuijn.nl