Keep going... it's all worth it!

Ik voel me ineens mega happy en dacht, het is ook wel eens leuk om iets positiefs te delen in plaats van alleen maar vertellen hoe zwaar ik het heb. Want ik wil niet doen alsof het allemaal makkelijk en koek en ei is, maar ook zéker niet overkomen alsof ik alles vre-se-lijk vind.

En ja, daar is ie dan:

Mijn eerste GOEDE lage dag! (Lage dag als in.. ik wissel elke dag af met mijn calorieën en voornamelijk de koolhydraten. De ene dag eet ik 1650 calorieën -wat ik al akelig weinig vind, maar wat dus een HOGE dag is- met 130 gram koolhydraten en de andere dag eet ik 1350 kcal waarvan maar 85 gram koolhydraten, wat dus mijn LAGE dagen zijn).

Tot nu toe kon je er donder op zeggen dat ik me op mijn lage dag als een kreng gedroeg, chagrijnig was, moe was en ik de gehele dag niks anders deed dan “doorbijten”.

Vandaag was dit dus anders en ik had vanmorgen nog best honger en een slap gevoel, maar na mijn ontbijt om 11.30 uur (200 gr magere Franse kwark met 10 gr walnoten, wat enorm weinig is) en een paar happen broccolisoep voelde ik me ineens verrekte goed en had ik zin om te trainen! Iets wat de afgelopen tijd steeds minder werd.

today is a good day
Waarschijnlijk ben ik mede zo happy doordat ik in de sportschool ineens naar mijn lijf keek en zag dat er iets was veranderd. Ik zag een lijn in mijn schouders die ik nog niet kende en mijn buik was platter dan normaal…. HELLO FATLOSS! there you are! AWESOME

Werd tijd ook, na 3 weken afzien en tegen mijn allerbeste coach klagen dat ik geen verschil zag.

Sterker nog: qua gewicht ben ik iets omhoog gegaan, dus dit is wederom een mooi voorbeeld waarom je NIET ALLEEN MAAR NAAR DE WEEGSCHAAL MOET KIJKEN!

Overigens ben ik ook, ondanks mijn calorietekort, nog steeds in kracht vooruit aan het gaan. Waar ik vorige week enorm moeite had met 5 keer sumo shoulder press van 25 kg, drukte ik die vandaag 7 keer weg alsof het niets is (beetje overdrijven klinkt stoer, toch?).
M’n squats zitten ook weer op een fatsoenlijke 50 kilo (ja, ik was echt slap geworden de afgelopen tijd) met 8 diepe & volledige herhalingen en zelfs de Bulgarian Split Squat ging zoals ik wilde dat ‘ie ging. En nee, normaal lukt dat niet en vervloek ik die oefeningen keer op keer.

So.. YAY 😀

Daarnaast kreeg ik ook nog eens, nu al en in één keer, de gouden status op Blog Society, vandaar dat je nu een groot logo daarvan op mijn website (onderaan rechts) ziet staan!

 

Alles bij elkaar voel ik me gewoon (nu even) fit, sterk en strijdlustig. Strijdlustig in die zin, dat ik MEER wil gaan doen, méér mensen helpen, méér uit mijzelf halen en méér plezier overal in wil hebben.

Want dat is uiteindelijk waar ik het allemaal voor doe.

So keep your head up ladies! Ook als het even minder gaat (lees: bijna drie weken ronduit kl*te gaat) zul je uiteindelijk weer een dag hebben waarvan je denkt…

“O ja! DAAR deed ik het voor!”

En zul je heel blij zijn dat je niet hebt opgegeven op de momenten dat je dacht “dit heeft geen zin” en “waar ben ik in godsnaam mee bezig”.

If i can do it, you can do it.

fall before you fly

 

Wil je dat ik jou help?

Kijk even op mijn website wat er allemaal mogelijk is (bij vragen: stuur gewoon een e-mailtje!) en vergeet je niet in te schrijven op de e-maillijst, want hierin ontvang je DE DECEMBER ACTIE. 

Let op: vanaf januari gaan mijn prijzen omhoog. Dit geldt NIET voor mensen die zich vóór 1 januari hebben ingeschreven. Vraag dus snel naar de mogelijkheden.

Of vul hier het intakeformulier in om te zien wat ik voor jou specifiek zou kunnen betekenen.

 

Follow my blog with Bloglovin

Lindsay
Door

Lindsay

op 19 Dec 2014

Je bent echt een inspiratie voor mij! Ik vind het zo fijn dat jij blogt over je passie, en vertelt hoe het met je gaat in qua sporten en kracht training.. Mede door jou ben ik weer zo geïnteresseerd en geïnspireerd geraakt voor fitness en kracht training! En wat ben je enorm goed bezig zeg. Je ziet er al zo prachtig uit, en toch leg jeje droom en grens weer een stapje verder. Mooier en mooier. Respect!!

Reactie plaatsen