Janne Schuijn in de media

In de media

Janne Schuijn in de Viva
Janne Schuijn in de buurt
Janne Schuijn: interview WIJ

Interview indebuurt.nl

Mindsetcoach Janne Schuijn: ‘Ik zie om mij heen zoveel vrouwen met potentie’

Powervrouw Janne Schuijn (28) weet zichzelf van menig ondernemer te onderscheiden. De Zwolse, overigens nét moeder geworden, houdt zich vooral online bezig met het coachen van vrouwen. Ze wil ervoor zorgen dat vrouwen een krachtige mindset leren te creëren waardoor ze het beste uit zichzelf en hun leven kunnen halen. Daar is niks zweverigs aan: ze noemt zichzelf ‘de meest nuchtere mindsetcoach die er is’.Janne Schuijn in de Media

Interview in de Viva Mama

Janne Schuijn in de Media

Coach en blogger Janne Schuijn

'Caiden zal misschien 

nooit lopen en praten'

Dankbaar dat ik mijn verhaal op zoveel pagina's en aan zoveel vrouwen, zoveel mama's mag doen. Dankbaar dat ik microcefalie op een 'positieve' manier onder de aandacht mag brengen en daardoor ook sommige mama's een hart onder de riem kan steken. Dankbaar dat er zoveel mooie dingen op mijn pad komen en ik voor zoveel onwijs leuke dingen word gevraagd.

Interview in de Viva

'Straks stort je nog in'

Ze leidt een druk leven. Toch weet Janne Schuijn precies hoe ze die burn-out buiten de deur houdt


"Neem je niet te veel hooi op je vork? Denk je wel aan je rust? Straks stort je nog in." 


Goedbedoelde adviezen, maar ik heb ze niet nodig. Ik voel me prettig bij hoe ik m’n leven leef, leid een succesvol

bedrijf, hou het prima vol en maak me geen zorgen dat er nu een burn-out op de loer ligt.


Dat heb ik wel moeten leren. 

Janne Schuijn: interview VIVA

Interview WIJ (jonge ouders)

Janne Schuijn: interview WIJ

Ik krijg veel steun van mijn eigen volgers.

Influencer Janne Schuijn noemt zichzelf een 'slechte Instagrammer'. "Ik heb geen tijd en vergeet eerlijk gezegd om foto's te maken van mijn leven.". 


Maar juist haar account dat het échte leven toont, spreekt ruim 47.300 volgers aan.


 "Zo open als we in het echte leven zijn, zo eerlijk is ook mijn Instagram account. Ik gebruik amper filters, post niet alleen maar mooie plaatjes en ik pas niet aan."