Fit, slank & strak de zomer in? Lees verder!

De zon schijnt, de vogeltjes zingen.

Je buurman loopt zonder jas de deur uit (ook al is het pas 10 graden) en spontaan ziet ieder persoon dat op straat rondloopt er vriendelijker uit.

Net als dit lammetje ja.

Net als dit lammetje ja.

Het is duidelijk: de lente komt eraan!

En met dat je je dit bedenkt zie je alle lente- en zomertaferelen alweer voor je: jij, in je lange zwarte broek op het terras terwijl je vriendinnen allemaal in jurkjes aankomen.

Jij, met een badpak inclusief pareo terwijl je vriendinnen in bikini rond paraderen.

Jij, die het liefst binnen blijft en op een blaadje sla kauwt terwijl je vriendinnen aan de hapjes en wijntjes zitten in het park en toch nog strak in hun vel zitten.

Je voelt je dik, je voelt je uitgeput en je hebt eigenlijk helemaal geen zin in nóg een lente of zomer. Laat het dan maar gewoon herfst of winter zijn. Niet dat je dan wel lekker in je vel zit, maar je mag in ieder geval kleren aan die je vetjes bedekken.

Is dit herkenbaar voor jou?

Dan spijt me dat enorm. Want je hóeft je niet zo te voelen. Je bent niet gedoemd om er voor eeuwig hetzelfde uit te zien.

Er is geen reden om te accepteren dat je voor eeuwig moe en niet fit blijft, geen reden om te accepteren dat er nooit iets zal veranderen.

Natuurlijk kun ook JIJ veranderen.

“Maar Janne, ik heb al zó veel geprobeerd!”

Oh ja? Wat dan?

Het “In 4 Weken 10 Kilo Afvallen” crashdieet?

Het grote “Koolhydraten Zijn De Vijand” dieet?

En combineer je dit met het “1,5 Hours Of Cardio A Day Keeps The Fat Away” workout programma?

Stop…

STOP ERMEE!

Ga realistisch nadenken, ga ophouden met redenen bedenken waarom het niet zou kunnen en ga échte doelen stellen.

Doelen die op langere termijn ook goed voor je zijn (je hebt immers nog zeker 3 maanden tot de echte zomer begint), waardoor je niet na je crashdieet in de zomer alweer het dubbele aan kilo’s extra aankomt. Waardoor je je daadwerkelijk fit gaat VOELEN, waardoor je ’s morgens uit je bed wil springen.

Waarbij je gewoon kunt ETEN (maar wel precies weet WAT, WANNEER, WAAROM en HOE), gevarieerd kunt BEWEGEN en kunt nadenken over de rest van je LIFESTYLE.

Want er zijn zoveel meer factoren van invloed op hoe je eruit ziet, hoe je je voelt en dus ook wie je bent.

(een gebrek aan) slaap, (een overschot aan) stress, emotie eten, te weinig ontspanning en rust, enzovoort.

En het begint allemaal met je MINDSET.

effee49058d84c1b31bfe2def04c3217

Stel jezelf eens een paar vragen:

  • Hoe happy ben jij op een schaal van 1 tot 10 met hoe je eruit ziet? (als het antwoord niet tussen de 8 en 10 ligt: DOE ER WAT AAN)
  • Weet jij eigenlijk precies wat je moet doen om je doel te bereiken?
  • Als over een week de zomer voor de deur stond, zou je er dan blij mee zijn zoals je nu in je vel zit?

Als het antwoord op die laatste twee vragen ‘nee’ is: vraag jezelf dan af of je er oké mee bent dat er over 3 maanden een nieuwe zomer aan zit te komen… en jij tot nu toe nog niet hebt bereikt wat je wilde bereiken.

Bedenk je of dit niet wéér een zomer wordt van jezelf verbergen in plaats van laten zien, je schamen in plaats van trots zijn. Moe zijn in plaats van fit, en helaas: vet in plaats van slank.

Voor de lente ben je nu al te laat. Wees niet die vrouw die in 1 week probeert 5 kilo af te vallen door een detox of crashdieet in combinatie met eindeloos op de crosstrainer staan.

Het gaat je niet helpen.

Wat gaat je wél helpen?

Nou, een goed begin is mijn GRATIS e-mailreeks bomvol waardevolle informatie over afvallen/strakker worden, voeding, training en mindset.

Vanaf a.s. zaterdag 14 maart zal ik deze ook beginnen te publiceren, hier, op mijn blog.

Je hoeft je daarvoor dus niet eens meer in te schrijven voor mijn e-maillijst, maar het mág natuurlijk wel. Zo weet je zeker dat je er geen 1 mist. Ook zal je daar uiteindelijk nog meer op de hoogte blijven, ook wanneer deze reeks afloopt.

Ik wil je naar die zomer toe helpen, maar alleen als je je hier volledig voor in wilt, kunt en gaat zetten.

Lees de aankomende e-mails of blogberichten met aandacht en DOE ER WAT MEE.

Wil je daarna de 2 maanden die over zijn tot aan het begin van de zomer goed gebruiken en STRAK & SLANK DE ZOMER IN? Kun je hier wel een stok achter de deur bij gebruiken?

Stuur mij een e-mail op janne@ladiesliftingpt.nl en ik zal kijken of wij een match voor elkaar zijn & hoe ik je kan helpen.

fit_before_summer ea95d3c13207afb6fb44409794db3baf

Reactie plaatsen