Dag 5 - cardio, WARM & koffer inpakken!

Op deze warme dag had ik moeite met doorwerken, deed ik alleen cardio en moest ik mijn koffer nog inpakken!

Goedemorgen! 6.25 uur en ik wil eigenlijk nog wel een uurtje of vier er bij slapen, maar dat is geen optie want ik heb met mezelf afgesproken om 7 uur te gaan trainen (de rest van de dag ben ik vast loom door de hitte). Het is zomer en de lange sportbroek mag in de kast blijven liggen, yay!

Wat ik hier doe? Geen idee? Dansen? Rekken? Zeg jij 't maar.

Wat ik hier doe? Geen idee? Dansen? Rekken? Zeg jij ’t maar.

Ik doe alleen 40 minuten cardio, eerst op de loopband, daarna op de crosstrainer omdat mijn hamstrings nog stééds zeer doen van de spierpijn! En dat al vanaf maandag!

 20150605_102349

Een heerlijk zomers ontbijt – magere kwark, aardbeien, appel & muesli van Dorset met wat chiazaadjes en kaneel.

Ik draai 2 wasjes en bijna nog voordat ik ze buiten op hang, zijn ze alweer droog. Dat is het voordeel van zo’n hete dag 😉

Even doorwerken nu, want ik moet nog zo-veel doen! Waaronder ook nog wat inkopen doen zoals mini’s (we gaan dus naar Zweden en daar hebben we enkel wat handbagage nodig voor die paar dagen, dus dan zit je met die vloeistof ellende) en mijn video bewerken, klanten terug mailen, dit blog schrijven, de koffer inpakken, ga maar door.

Tussen de middag eet ik snel een salade, zoals jullie die al wel van mij kennen met avocado en fetakaas. Ik had het nog in huis en het moet op, anders kan ik het weggooien als ik terug kom van mijn trip.

20150605_135426

Tja, dit heb ik dus ook nog in huis… Ik app een vriendinnetje of zij nog boodschapjes wil hebben. Dat wil ze : ) Goed eten weggooien vind ik altijd héél erg zonde. Ik doe het dan ook bijna nooit.

Snel naar de winkels voor mijn laatste dingetjes voor de reis… Eh, snel.. ik brand bijna weg in de auto -nee, ik heb geen airco, snik- en iedereen op de weg en op straat lijkt op standje loom te staan. Ik trouwens ook..

Tegen de tijd dat ik thuis kom kan ik nog even snel werken en dan is m’n vriendin er al voor de boodschappen. We kletsen even bij en daarna ga ik weer aan het werk – en eten koken.

2015-06-05_1713

Ik heb vanmorgen nog even met een klantje gemaild, ze zat er even doorheen en wist niet meer hoe nu verder. Na wat heen- en weer gemail en een oefening die ik haar heb laten doen, eindigde ze haar bericht met bovenstaande tekst… Daar wordt een mens toch ontzettend blij van? Ikke wel tenminste, want dáár doe ik het allemaal voor 🙂

Ik eet, heel spannend (not): kip met groente. Normaal is mijn eetpatroon niet zo eenzijdig hoor, maar deze week is even chaotisch en anders dan normaal.

 20150605_141832

Kijk mij blij zijn dat ik eindelijk de korte broek weer aan mag. En ja, ik weet dat de foto op z’n kop staat, of nou ja, zijkant. Paste mooier 😉

Jongens, ik weet van gekkigheid niet meer waar ik het zoeken moet, het is binnen te koud en buiten te warm, ik heb trek maar ook veel dorst, ik moet nog zoooveel doen…

Niet zeuren, gewoon doorwerken en dan je koffer gaan inpakken.

Nou, nu ik dit typ is dat net gelukt (al knabbelend op broccoli, want dat had ik over en dat paste nog in mijn macro’s haha) en is het al bijna 23:00 uur.. ik moet er om 5:00 uur uit! Argh..

Welterusten dus.

En tot volgende week. Ik heb besloten dit weekend geen updates te schrijven, maar woensdag een geheel blogbericht besteed aan het hele weekend Zweden! Misschien in de vorm van een plog, dat lijkt me het makkelijkst 🙂

Een heel goed weekend toegewenst!

Janne

PS. dit is het eindresultaat van een weekje (ma-vr) doorzetten met voeding! Perfecte macro’s, if you ask me. 😉 Vind mijn app ook!

2015-06-05_2251

Klik voor de vergrootte versie!

Reactie plaatsen