Dag 18 & 19 - opgeknapt, maat L van shortjes & La Bella Mafia leggings!

Dag 18 & 19 - opgeknapt, maat L van shortjes & La Bella Mafia leggings!

Ja ja, a.s. dinsdag is het al zo ver.. Dan is mijn persoonlijke 23 dagen bikini body challenge ten einde!

Hoe sta ik er tot nu toe voor?

Ik heb er bewust voor gekozen om mij tot dat punt niet te wegen en te meten, omdat het zo’n kort tijdsbestek is dat dat in mijn ogen niet relevant is. Voor mijn gevoel sta ik er, als ik in de spiegel kijk, niet slecht voor, maar had het wel beter gekund. Ik ben tevreden over hoe ik heb getraind en gegeten, echter waren er wel wat tegenslagen – tegenslagen die iedereen tegen kan komen waaronder ikzelf. Daardoor kan nu eenmaal je voortgang wat minder snel gaan en dan is 23 dagen helaas niet voldoende voor fantastische resultaten. Hoeveel resultaat het wel heeft gebracht gaan we bijna zien.. nog een paar dagen te gaan!

Donderdag 18 juni 2015

Gelukkig ben ik alweer een stuk fitter! Ik ga dan ook lekker sporten om 7:00 uur, mijn training is een cardio van 40 min. op nuchtere maag en daarna borst.

4 setjes plat bankdrukken tot 35 kg, 4 setjes schuin dumbbell drukken tot 14 kg, 4 setjes cable crossovers en 4 setjes cable lower chest raises.

Om 9:00 uur heb ik een Skype afspraak en om 11:00 uur nog één.

Over mijn voeding vertel ik deze dagen niet veel, omdat ik puur op gevoel eet. Soms een aantal uurtjes niets, soms wat rijstwafels/geroosterd brood of een salade, het is maar net waar ik zin in heb en mij goed bij voel. Ik zou graag mijn macro’s willen volgen en doelgericht willen eten, maar durf dit nog niet goed in verband met het virus wat net een beetje weg is.

Na mijn gesprek van 11:00 uur heb ik wat mailtjes te beantwoorden, een nieuw trainingsschema te maken voor een klant en schrijf ik mijn blog over dag 16 & 17.

Dan moet ik even de stad in en dat doe ik op donderdag liever ’s middags dan ’s avonds, omdat koopavond vaak drukte betekent. Ik heb wat boodschapjes nodig voor de vakantie, waaronder een reissetje waar ik zelf mijn mini’s van kan maken en nieuwe zonnebrandcrème. En uiteraard heb ik ook het gevoel dat ik absoluut geen leuke zomerkleren meer heb – ongeacht dat mijn kast vol ligt :’) Dus ik leef me uit bij de Bershka, Mango, ga maar door. Ik bedoel, ik draag soms, zo nu en dan, ook nog wel eens ‘normale’ kleren naast mijn sportkleding 😉

Na 20 broekjes te hebben gepast en ik van maat XS, naar S, naar M, naar L (ja, dat is LARGE!) ging…. gaf ik de moed op. Rondere benen & billen kweken in de sportschool is leuk hoor, maar shortjes kopen is daardoor een stuk minder tof. Helemaal als er geen of weinig stretch in zit of het van die ieniemienie maatjes zijn.

Wel slaag ik met een super leuke witte jump-/playsuit (ook een M, anders kon ik nog geen halve centimeter naar voren buigen of mijn ‘kadetjes’ kwamen eronder vandaan), een suede-look franje hesje en een stel perfecte sleehakken. Vind ik dan. Niet dat ik daar naar op zoek was, maar ze kwamen wonderbaarlijk gezien op mijn pad… 😉 Ik heb behoorlijk wat hakken in mijn kast staan, maar aangezien ik bijna dag en nacht op Nikes of andere sneakers loop draag ik ze niet veel… Maar als ik dan een keer wegga/uitga wil ik ze aan ook!

DSC_0047

DSC_0054

Bij de Mango eindig ik met lange rok (die niet past, kom ik thuis achter) en een echt zomerjurkje die nog geen 10 euro kost! Sale shoppen = leuk shoppen.

DSC_0064

Slippertjes vind ik helaas niet (of voor 50 euro maar voor een stel slippertjes… neh), dus ik doe het gewoon met dat ene paar dat ik al heb van Gran Canaria en wie weet vind ik op Ibiza ook wel een leuk paar.

Aaaanyway. Dit is geen fashion blog, maar een fitness blog, dus ik zal terug gaan naar mijn verhaal 😉

Ik heb vandaag niet erg honger of trek, maar eet wel steeds kleine beetjes om mijn maag kalm te houden en niet ineens te laten schrikken. Toch nog steeds een beetje huiverig. En nee, ik eet niet genoeg eiwitten/goede vetten en vast teveel carbs, maar dat is niet anders.

‘S avonds eet ik de kip met pesto en ham uit de oven die nog over is en gelukkig gaat het goed. Daarnaast drink ik later op de avond twee kleine glaasjes champagne (yep, we hadden wat te vieren) en eet ik wat droge toastjes en dit blijft allemaal binnen 😉 Of het mij dichterbij mijn doel helpt? Vast niet.

Vrijdag 19 juni

Daarom sta ik vrijdag wederom vroeg op, ook al heb ik waar-de-loos geslapen… en begint mijn workout die bestaat uit cardio + benen.

Ik wilde vandaag mijn benen trainen omdat – niet lachen – ik dan zeker weet dat ik dinsdag niet met enorme spierpijn het vliegtuig in hoef. Hihi. Planning!

We (paps en ik) hebben maandag nog benen getraind en besluiten daarom nu wat anders te doen dan het ‘normale’ schema, en andere oefeningen erin te gooien:

Bulgaarse split squats (i HATE them, maar dat is geen reden om ze niet te doen want mijn quadriceps LOVE them), Roemeense deadlifts (ja, we gaan internationaal) en cable pull throughs voor de billen.

Allemaal 4 setjes en lekker laten branden. Daarna doen we de apparaten voor de voor- en achterkant en binnen- en buitenkant en doe ik nog kuiten waarna ik het wel voldoende vind!

Sle

De rest van mijn dag bestaat uit werken, mijn nagels laten doen (zomerse gelnagellak), toch nog weer even de stad in omdat ik een rok van mango terug breng én mijn nieuwe telefoon mag ophalen – de Sony Xperia Z3. Schijnt mooiere foto’s en video’s te maken: dat ga ik natuurlijk uitvoerig uittesten!

Ook drop ik langs de Body & Fitshop voor pindakaas en amandelmeel, maar zie ik dat ze nieuwe La Bella Mafia leggings hebben! YAY! ♥

Ik pas gelijk bijna het hele assortiment en vind ze allemaal, stuk voor stuk, super tof. Ze zitten ook verrassend lekker en ik heb moeite met kiezen… vooral van de kleur!

Welke het is geworden lees je MAANDAG in mijn review!

(Maar Janne, je zou toch vandaag al een review online hebben?

Klopt… maar ik kan ineens geen foto’s meer uploaden op mijn website! En zonder foto’s is de review ineens een stuk minder leuk.)

Die avond eet ik een salade als diner, maar ik voel ook hoofdpijn opkomen en dus eet ik wat noten en kwark extra. Een vriendin komt langs en we drinken een kop thee in plaats van wijn, en later op de avond knabbel ik op wat komkommer, wortel en tomaatjes met houmous… ik open bijna een pakje toastjes, maar doe het lekker  toch NIET 🙂 Paracetamol helpt niet tegen de hoofdpijn en ik lig vroeg in bed. Zzzzz… hopen dat zaterdag weer een fitte dag zal zijn!

Janne

Catrien
Door

Catrien

op 21 Jun 2015

Die broekjes demotiveren het zware benen trainen altijd.. Maar beter strakke dikke billen als slanke slappe ;-)

Reactie plaatsen