Binnen 3 weken 11 cm buikomvang kwijt!

Maaike verloor binnen 3 weken tijd 11 cm vet rondom haar navel. Klinkt als een slechte Tell Sell reclame, but it’s the truth. Onmogelijk? Schijnbaar niet! Ik zeg niet dat dit bij iedereen gebeurt, dat dit het gemiddelde resultaat is, of dat dit je streven moet zijn. Ik wil hiermee enkel en alleen benadrukken dat ook een ‘bourgondiër’ prima kan afvallen (meer dan prima zelfs) en strakker kan worden, zolang ze die negatieve overtuigingen over zichzelf maar kwijtraakt en gaat doen wat nodig is. Consequent. Structureel. Blijvend. Alles valt of staat met de juiste mindset, en dat leer je in “Shape (of) your Life“. Maaike vertelt hieronder haar ervaring:

“Op zoek naar toegewijde vrouwen”

Die titel was het allereerste wat ik tegenkwam van Janne. Zomaar toevallig stootte ik op haar tijdens een dagelijkse dosis sociale media. Ik volgde al heel lang allerlei verschillende fitgirls en bewonderde hen om hun doorzettingsvermogen. Het leek me geweldig, maar hey, ik ben een bourgondiër, die houdt van wijntjes en ongezond eten en daarnaast heb ik het ook véél te druk met mijn werk en studeren en een sociaal leven. Natuurlijk weet ik dat iedereen dat zegt, maar voor mij geldt het echt, echt waar! …En zo hield ik al geruime tijd mijn eigen reptielenbrein (wil je weten wat dat is, dan moet je bij Janne zijn) heerlijk in stand.

Het is ook echt niet zo dat ik nooit iets geprobeerd heb. Zeker wel! Van shake-diëten tot sapkuren, verschillende personal trainers en personal body plan, alles heeft  ‘al wel’ een week of anderhalf gewerkt.

Maar waarom werkt dit dan wel voor mij?

We zitten nu in week 4 en ik heb nog geen eetbui gehad. Is het moeilijk? Natuurlijk is het wel eens lastig, tuurlijk heb ik wel eens geen zin, tuurlijk wil ik ook wel eens alles eten wat ik eigenlijk niet wil, maar is het te doen? Absoluut! Janne begeleidt je goed, je kunt altijd bij haar terecht met vragen of via de app of via de mail. Met een wekelijkse check-up samen met nog 3 andere meiden, steun je elkaar van dik naar dun. Iedere zondag komen we samen (edit Janne: voor de eerstvolgende groep zal dit op do.avond zijn) en hebben we een uur mindset coaching. Het creëren van een nieuwe Inner Stance, je reptielenbrein weerstaan en commitment. Het komt allemaal aan de orde. Daarnaast kunnen we in dit uur ook even zaken delen, waar loop je tegen aan, wat is lastig en hoe weer op te pakken na een moeilijk moment.

Samen lachen, samen huilen maar vooral: samen vieren.

Heel vaak zie je namelijk zelf je progressie niet of nauwelijks, maar door de metingen en elkaar blijf je gemotiveerd.

Het belangijkste voor mij is dat ik een nieuwe Inner Stance heb gecreëerd. Ik ben geen Bourgondiër, ik ben iemand die van lekker en gezond eten houdt en die 4/5 keer in de week in de sportschool staat. Oftewel: ik ben superfit mét een drukke baan, studie en sociaal leven!

Ik heb mezelf een geweldig bikinilijf beloofd en met behulp van Janne en de groep in het programma gaat het me lukken. In week 3 was ik namelijk al 11 cm buikomvang kwijt!!! Stiekem begin ik al na te denken welke doelen ik wil stellen na deze 12 weken, want na bijna 4 weken is het geen ‘programma’ wat ik volg, maar leef ik deze wijze!


Maaike, je doet het onwijs goed en ik ben mega trots op je! Keep going!


Ben jij nu ook iemand die het spuug- en spuugzat is om te leven op een manier waar je niet gelukkig van wordt, lukt het je niet om blijvend af te vallen en ben je bereid om 100% commitment te geven? Neem dan contact op via onderstaand formulier.  

Shape (of) your Life contact

 

Maaike
Door

Maaike

op 11 Mar 2016

Dankjewel Janne!!! ?

Janne-Schuijn
Door

Janne-Schuijn

op 12 Mar 2016

Jij bedankt topper :)

Reactie plaatsen