10 dingen die ik alleen eet en drink.. als niemand kijkt!

10 dingen die ik alleen eet en drink.. als niemand kijkt!

Er zijn van die dingen.. van die dingen, die je heel graag eet of drinkt.

Maar eigenlijk verorber je ze het liefst wanneer niemand kijkt, want het is een tikkie (of iets meer dan een tikkie) beschamend.

Wellicht beschamend omdat het zo ongezond is en dat niet helemaal (lees: helemaal niet) past bij de levensstijl die je probeert uit te dragen (denk aan McDonald’s) , wellicht omdat je het niet netjes kúnt eten (denk aan tompoezen) of omdat je het ’t lekkerst vindt om het op een bepaalde manier te eten (denk aan een Kinderbueno die je eerst aan de voorkant openbreekt met je tanden, dan de crème eruit slurpt en dan pas verder eet)

(….of ben ik de enige die dit doet??)

when nobodys looking calories

Nou, dat Kinderbueno dus mijn nummer 1 is hoef ik niet uit te leggen. Ik begin wel bij 2 dan.


 2. Groene smoothies

Omdat:

Zodra iemand tegen je begint te praten en jij net aan je lekkere groene smoothie zit, de boerenkool nog tussen je tanden zit, de witlof je adem er niet beter op maakt en je er door de chlorella of spirulina een mooie groene melk – ehh.. smoothie- snor aan overhoudt. Trés charming.


 

resized_all-the-things-meme-generator-eat-all-the-cookies-7246e9

3. Chocolate chip cookies

Omdat:

Ik het hele pak in één keer wil opeten en ik me schaam als ik dat doe waar iemand bij is.


 4. Kwark

Omdat: 

Moet ik dit uitleggen? Is dit niet herkenbaar?
Kwark is onmogelijk om elegant weg te krijgen. Het geeft een witte waas en blijft aan je lippen zitten, in je mondhoeken hangen en is te dik om zomaar door te slikken als yoghurt, maar te dun om op te kauwen. Je ‘smakt’ het als het ware weg.
Als je dit niet herkent: kijk maar eens in de spiegel de volgende keer dat je je bakje magere Franse kwark zit te eten. Sorry dat ik je hiervan bewust maak trouwens.


when nobodys banana

5. Banaan

Omdat:

Kijk, een banaan in stukjes in je havermout is tot daar aan toe. Maar een hele banaan, gewoon, afpellen en opeten, nee. Dat voelt niet goed. Dat voelt raar. Je stopt dat ding, met die vorm, zo in je mond en.. nee.

Ik KAN niet de enige zijn die zich hier wel eens raar bij voelt. ‘T zelfde geldt overigens voor alles met een.. ehm.. ‘mannelijke’ vorm.

Wat ik dan doe als ik niet alleen ben en wel banaan eet? Een stukje banaan afbreken met mijn vingers -die dan vies zijn en pikken- en dat opeten. Ja, ik ben me er van bewust dat het belachelijk is.

Maar het geheel in m’n mond stoppen voelt gewoon té raar in het openbaar (ja, dat rijmt).


 6. Sinaasappel, cervelaat, tonijn en pindakaas (nee, niet bij elkaar, duh)

Omdat:

Het te sterk ruikt. Vind ik ongemakkelijk, om dat bijvoorbeeld in een trein of openbare ruimte op te eten. Dan weet iedereen zo wat je eet. Kijken mensen om, enzo. Of je hoort iemand verderop zeggen “Hey, ik ruik mandarijn”.

En je weet dat jij het bent.

Awkward.


 7. Chips

Omdat:

Dezelfde reden als punt 3. De zak gaat leeg.


 8. Bonen (bruine, witte, chili, i don’t care)

Omdat:

Zó lekker, zó gezond, zó stinken.


 

when nobodys

9. Spaghetti met rode saus

Omdat:

Rode mondhoeken. En! ik het zoals hierboven wil eten. Niet gesneden, of op mijn lepel gerold.

Dat, en knoeien. Ik tenminste, al-tijd.


 10. Warme chocolademelk

Ja, ook de gezonde variant met amandelmelk en rauwe cacaopoeder (is ook de enige die ik nog drink). En trouwens ook koude chocomel.

Omdat: 

Ik er graag extreem veel, tot aan het irritante toe, in roer. En dan vervolgens ook nog eens een beetje lucht door een rietje (ja, een rietje) blaas zodat het gaat bubbelen. En dan met het rietje het schuim opdrink.

Anders vind ik het niks aan.


VERTEL ME ALSJEBLIEFT DAT ER OP ZIJN MINST ÉÉN PUNT HERKENBAAR IS………

It’s not just me, is it?

Welke gekke dingen doe jij met je eten en wat eet jij écht niet in het openbaar?

Reactie plaatsen